כריך סושי בקלי קלות
כריך סושי שכל אחד יכול להכין! תוך 3 דקות יש לכם סושי בגרסה קצת אחרת, טעים, קליל ומלא בחלבון. בא לכם תוספות אחרות? מוזמנים להתפרע. בתיאבון
כריך סושי שכל אחד יכול להכין! תוך 3 דקות יש לכם סושי בגרסה קצת אחרת, טעים, קליל ומלא בחלבון. בא לכם תוספות אחרות? מוזמנים להתפרע. בתיאבון
- גיל אטלן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 416.3 קק״ל 1665.3 קק״לפחמימות 47.2 גרם 188.7 גרםשומן 21.2 גרם 84.8 גרםנתרן 485.6 מ״ג 1942.3 מ״גחלבון 7.1 גרם 28.5 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 17.9 גרםשומן רווי 3.0 גרם 12.0 גרםכולסטרול 3.4 מ״ג 13.8 מ״גסידן 8.5 מ״ג 34.0 מ״גברזל 0.5 מ״ג 1.8 מ״גאשלגן 287.3 מ״ג 1149.4 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.2 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 5 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות416
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 416.3 קק״ל 1665.3 קק״לפחמימות 47.2 גרם 188.7 גרםשומן 21.2 גרם 84.8 גרםנתרן 485.6 מ״ג 1942.3 מ״גחלבון 7.1 גרם 28.5 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 17.9 גרםשומן רווי 3.0 גרם 12.0 גרםכולסטרול 3.4 מ״ג 13.8 מ״גסידן 8.5 מ״ג 34.0 מ״גברזל 0.5 מ״ג 1.8 מ״גאשלגן 287.3 מ״ג 1149.4 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 416 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
כריך סושי
-
4 דפי אצות נורימזרח מערב
-
1 כוס אורז קלרוזמזרח מערבמוכן וקר או כל אורז אחר שיש לכם במקרר
-
1 אבוקדו גדולבשל פרוס
-
1 טונה במים פחיתאו בשמן - לבחירתכם
-
2 כפות מיץ לימון
-
2 כפות מיונז
-
2 כפות שומשום שחורמזרח מערב
-
2 כפות שומשום בטעם רוטב סויהמזרח מערב
-
2 כפות רוטב סרירצ’המזרח מערב
-
2 כפות שמן שומשוםמזרח מערב
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כפית מלח דק
הגשה
-
1/4 כוס רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
אופן הכנה
- מניחים אצה אחת על משטח עבודה ובעזרת מספריים גוזרים את החצי התחתון באמצע. כלומר, האצה היא ריבוע, חלקו אותה בדמיונכם לארבעה רבעים; גזרו את האצה בין שני הרבעים התחתוניים (ממש כמו בסרטון).
- בשני הרבעים התחתונים, משטחים אורז סושי קר או כל אורז אחר ומתבלים אותו בשומשום שחור קלוי.
- מעבירים את הטונה לקערית ומטבלים אותה עם מעט סרירצ׳ה, שמן שומשום, כמה טיפות של מיץ לימון, פלפל שחור, מלח ומסדרים מסלט הטונה ברבע השמאלי העליון של האצה. מזלפים מעט מיונז מעל.
- על הרבע האחרון, ימין עליון, פורסים יפה פרוסות אבוקדו בשל; מטבלים אותן במיץ לימון, פלפל שחור ומלח.
- ועכשיו מלאכת הקיפול: כמו שמראה הסרטון- מקפלים את הרבע התחתון השמאלי מעל העליון השמאלי ואז את שניהם מעל העליון ימני וסוגרים את כל העסק מעל התחתון ימני.
- מהדקים מעט, ואז תופסים בשתי הידיים, טובלים ברוטב סויה ומביאים את הביס של הלייף! בתיאבון!
אופן הכנה
- מניחים אצה אחת על משטח עבודה ובעזרת מספריים גוזרים את החצי התחתון באמצע. כלומר, האצה היא ריבוע, חלקו אותה בדמיונכם לארבעה רבעים; גזרו את האצה בין שני הרבעים התחתוניים (ממש כמו בסרטון).
- בשני הרבעים התחתונים, משטחים אורז סושי קר או כל אורז אחר ומתבלים אותו בשומשום שחור קלוי.
- מעבירים את הטונה לקערית ומטבלים אותה עם מעט סרירצ׳ה, שמן שומשום, כמה טיפות של מיץ לימון, פלפל שחור, מלח ומסדרים מסלט הטונה ברבע השמאלי העליון של האצה. מזלפים מעט מיונז מעל.
- על הרבע האחרון, ימין עליון, פורסים יפה פרוסות אבוקדו בשל; מטבלים אותן במיץ לימון, פלפל שחור ומלח.
- ועכשיו מלאכת הקיפול: כמו שמראה הסרטון- מקפלים את הרבע התחתון השמאלי מעל העליון השמאלי ואז את שניהם מעל העליון ימני וסוגרים את כל העסק מעל התחתון ימני.
- מהדקים מעט, ואז תופסים בשתי הידיים, טובלים ברוטב סויה ומביאים את הביס של הלייף! בתיאבון!
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
סרטון?
הוספנו עכשיו 🙂