-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 944.3 קק״ל 1888.5 קק״לפחמימות 59.7 גרם 119.4 גרםסוכר 3.4 גרם 6.8 גרםשומן 35.3 גרם 70.5 גרםנתרן 903.0 מ״ג 1806.0 מ״גחלבון 87.7 גרם 175.4 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 5.8 גרםשומן רווי 6.9 גרם 13.8 גרםכולסטרול 302.5 מ״ג 605.0 מ״גסידן 58.4 מ״ג 116.9 מ״גברזל 4.3 מ״ג 8.6 מ״גאשלגן 1091.8 מ״ג 2183.7 מ״גאבץ 8.3 מ״ג 16.6 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות944
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 944.3 קק״ל 1888.5 קק״לפחמימות 59.7 גרם 119.4 גרםסוכר 3.4 גרם 6.8 גרםשומן 35.3 גרם 70.5 גרםנתרן 903.0 מ״ג 1806.0 מ״גחלבון 87.7 גרם 175.4 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 5.8 גרםשומן רווי 6.9 גרם 13.8 גרםכולסטרול 302.5 מ״ג 605.0 מ״גסידן 58.4 מ״ג 116.9 מ״גברזל 4.3 מ״ג 8.6 מ״גאשלגן 1091.8 מ״ג 2183.7 מ״גאבץ 8.3 מ״ג 16.6 מ״גסגור
מכירים את זה שנשארו לכם עופות אבל בא לכם לגוון בארוחה, שהיא לא תראה אותו הדבר? אז קבלו דרך נפלאה לשדרג את העוף שנשאר לכם ולהכין כריך עוף מטורף במינימום זמן הכנה. בתאבון!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 944 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 כרעי עוף בינוניותמוכנות (מבושלות או צלויות)
-
4 כפות רוטב ברביקיו
-
1 קורט מלח דקבמידת הצורך
-
1 קורט פלפל שחור גרוסבמידת הצורך
-
6 פרוסות לחם לבן
-
4 כפות מיונז
-
1/4 בצל סגול בינוניפרוס
-
1 חופן עלי רוקט
-
1 עגבנייה בינוניתפרוסה
-
1/4 פלפל צ’ילי אדום בינוניפרוס דק - לא חובה
אופן הכנה
- מפרקים את העוף בעזרת מזלג או בעזרת כפות הידיים.
- במחבת שמים את העוף המפורק יחד עם הברביקיו ומערבבים. טועמים ובמידת הצורך מתבלים במלח ופלפל שחור.
- מרכיבים את הכריך: מורחים מוינז על לחם, מוסיפים את העוף המפורק והירקות, שמים פרוסת לחם נוספת ועוד שכבת מיונז, עוף וירקות וסוגרים בפרוסת לחם נוספת. בתיאבון!
אופן הכנה
- מפרקים את העוף בעזרת מזלג או בעזרת כפות הידיים.
- במחבת שמים את העוף המפורק יחד עם הברביקיו ומערבבים. טועמים ובמידת הצורך מתבלים במלח ופלפל שחור.
- מרכיבים את הכריך: מורחים מוינז על לחם, מוסיפים את העוף המפורק והירקות, שמים פרוסת לחם נוספת ועוד שכבת מיונז, עוף וירקות וסוגרים בפרוסת לחם נוספת. בתיאבון!
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן