כריך פסטרמה מושחת עם שלושה סוגי פסטרמה
אחד הכריכים המושחתים - כריך פסטרמה מפנק עם שלושה סוגי פסטרמה, רוטב איולי, ירקות וביצת עין - כל המרכיבים לחווית הביס המושלם
אחד הכריכים המושחתים - כריך פסטרמה מפנק עם שלושה סוגי פסטרמה, רוטב איולי, ירקות וביצת עין - כל המרכיבים לחווית הביס המושלם
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 12053.9 קק״ל 12053.9 קק״לפחמימות 1131.5 גרם 1131.5 גרםשומן 729.3 גרם 729.3 גרםנתרן 1618.7 מ״ג 1618.7 מ״גחלבון 143.7 גרם 143.7 גרםסיבים תזונתיים 96.5 גרם 96.5 גרםשומן רווי 226.2 גרם 226.2 גרםכולסטרול 480.0 מ״ג 480.0 מ״גסידן 106.4 מ״ג 106.4 מ״גברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 811.4 מ״ג 811.4 מ״גאבץ 23.9 מ״ג 23.9 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות12054
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 12053.9 קק״ל 12053.9 קק״לפחמימות 1131.5 גרם 1131.5 גרםשומן 729.3 גרם 729.3 גרםנתרן 1618.7 מ״ג 1618.7 מ״גחלבון 143.7 גרם 143.7 גרםסיבים תזונתיים 96.5 גרם 96.5 גרםשומן רווי 226.2 גרם 226.2 גרםכולסטרול 480.0 מ״ג 480.0 מ״גסידן 106.4 מ״ג 106.4 מ״גברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 811.4 מ״ג 811.4 מ״גאבץ 23.9 מ״ג 23.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 12054 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 פרוסות לחם אחידאו כל לחם שאוהבים
-
2 כפות איולי שום
-
4 עלי חסה מסולסלת
-
1 עגבנייה בינוניתפרוסה
-
20 גרם תפוצ’יפס
-
2 ביצת עין Mמטוגנות
-
2 מלפפונים חמוצים בינונייםפרוסים
-
6 פרוסות פסטרמה בסגנון רומני בנגיעות שום"עוף טוב" עם הסימון הירוק
-
6 פרוסות סלמי פפרוני פיקנטי מפולפל"עוף טוב" עם הסימון הירוק
-
4 פרוסות כתף בקר עסיסי"עוף טוב" עם הסימון הירוק
אופן הכנה
- מורחים כמות נדיבה של איולי על פרוסת לחם.
- מניחים מעל עלי חסה, פרוסות עגבניות ומלפפונים חמוצים.
- מניחים מעל שכבות על גבי שכבות של סוגי פסטרמה שונים.
- מפזרים מעל תפוצ’יפס ומכסים עם פרוסת לחם מרוח באיולי.
- חוזרים על פעולה בקומה נוספת, מוסיפים מעל את ביצי העין וסוגרים עם פרוסת הלחם השלישית.
אופן הכנה
- מורחים כמות נדיבה של איולי על פרוסת לחם.
- מניחים מעל עלי חסה, פרוסות עגבניות ומלפפונים חמוצים.
- מניחים מעל שכבות על גבי שכבות של סוגי פסטרמה שונים.
- מפזרים מעל תפוצ’יפס ומכסים עם פרוסת לחם מרוח באיולי.
- חוזרים על פעולה בקומה נוספת, מוסיפים מעל את ביצי העין וסוגרים עם פרוסת הלחם השלישית.
בשיתוף עם "עוף טוב" עם הסימון הירוק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן