-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 752.6 קק״ל 1505.2 קק״לפחמימות 83.8 גרם 167.5 גרםשומן 13.6 גרם 27.1 גרםנתרן 1735.0 מ״ג 3470.1 מ״גחלבון 68.5 גרם 137.0 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 5.5 גרםשומן רווי 0.4 גרם 0.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 13.9 מ״ג 27.9 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 39.6 מ״ג 79.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות753
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 752.6 קק״ל 1505.2 קק״לפחמימות 83.8 גרם 167.5 גרםשומן 13.6 גרם 27.1 גרםנתרן 1735.0 מ״ג 3470.1 מ״גחלבון 68.5 גרם 137.0 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 5.5 גרםשומן רווי 0.4 גרם 0.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 13.9 מ״ג 27.9 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 39.6 מ״ג 79.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 753 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 סטייק פרגית בינוניים
רוטב
-
1/2 כוס רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
-
1/4 כוס רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
1 כף ג’ינג’ר כבושמזרח מערבלא חובה
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כפית גרידת ליים
הגשה
-
6 פרוסות לחם לבןמרובע
-
8 עלי חסה סלנובה
-
1/4 בצל סגול בינוניפרוס דק
אופן הכנה
- בקערה מערבבים את מרכיבי הרוטב (השתמשו במים של הג’ינג’ר - נותן טעם וואו!).
- שמים מעט שמן על מחבת וצורבים את הפרגיות משני הצדדים. מברישים בעזרת מברשת את הרוטב על הפרגית.
- בונים את הכריך: על פרוסת לחם שמים חסה, בצל סגול, פרגית ומעל מקשטים עם מעט ג’ינג’ר כבוש, מעל עושים קומה נוספת של לחם, חסה, בצל סגול ופרגית. סוגרים בעוד פרוסה ובתאבון.
אופן הכנה
- בקערה מערבבים את מרכיבי הרוטב (השתמשו במים של הג’ינג’ר - נותן טעם וואו!).
- שמים מעט שמן על מחבת וצורבים את הפרגיות משני הצדדים. מברישים בעזרת מברשת את הרוטב על הפרגית.
- בונים את הכריך: על פרוסת לחם שמים חסה, בצל סגול, פרגית ומעל מקשטים עם מעט ג’ינג’ר כבוש, מעל עושים קומה נוספת של לחם, חסה, בצל סגול ופרגית. סוגרים בעוד פרוסה ובתאבון.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן