רקע הנמל מעודכן

להיט במטבח! שניצלוני ברוקולי טבעוניים עם פטנט טיגון

התוספת המושלמת לארוחת צהריים קלילה! שניצלוני ברוקולי טבעוניים, זהובים ויפים בציפוי פירורי לחם עם פטנט טיגון שיגרום לכם להתמכר
התוספת המושלמת לארוחת צהריים קלילה! שניצלוני ברוקולי טבעוניים, זהובים ויפים בציפוי פירורי לחם עם פטנט טיגון שיגרום לכם להתמכר
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    137
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 137.4 קק״ל 2061.3 קק״ל
    פחמימות 14.1 גרם 210.9 גרם
    שומן 5.5 גרם 82.6 גרם
    נתרן 253.2 מ״ג 3798.5 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 76.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 13.3 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 11.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 6.3 מ״ג 95.1 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 29.6 מ״ג 443.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    137
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 137.4 קק״ל 2061.3 קק״ל
    פחמימות 14.1 גרם 210.9 גרם
    שומן 5.5 גרם 82.6 גרם
    נתרן 253.2 מ״ג 3798.5 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 76.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 13.3 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 11.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 6.3 מ״ג 95.1 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 29.6 מ״ג 443.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים טבעוניים
נעמה פלד
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. קוצצים את הברוקולי, מוסיפים את השום, הקורנפלור, הטחינה, שמן הזית, המלח והפלפל ומערבבים.
  2. מוסיפים בהדרגה את קמח העדשים, עד שהתערובת יציבה מספיק כדי להכין ממנה קציצה שטוחה.
  3. מכניסים את התערובת למקרר התייצבות במשך חצי שעה.
  4. בקערה שטוחה מערבבים את פירורי הלחם עם השום הגבישי והמלח.

    שניצלוני ברוקולי ירוקים צילום: נמרוד סונדרס
    עוד מעט תשמעו את הקראנץ’! צילום: נמרוד סונדרס

  5. בידיים משומנות יוצרים כדורים שטוחים מהתערובת ומצפים את השניצלונים בפירורי הלחם מכל הצדדים.

    שניצלוני ברוקולי 5555
    תראו איזה פטנט טיגון מושלם! צילום: נמרוד סונדרס

  6. מניחים נייר אפייה עגול במחבת ושופכים לתוכו שמן לטיגון עמוק. כאשר השמן חם מטגנים את השניצלים עד שהם מזהיבים.
  7. מגישים עם קטשופ, טחינה או כל רוטב שאוהבים.

    שניצלוני ברוקולי 433 צילום: נמרוד סונדרס
    שניצלוני ברוקולי טבעוניים וממכרים! צילום: נמרוד סונדרס


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
להיט במטבח! שניצלוני ברוקולי טבעוניים עם פטנט טיגון

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי לינוי, אפשר להחליף בחמאת שקדים

    Avatar
    נורית בוטון

    איפה משיגים נייר אפייה עגול? מה תפקידו?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר לרכוש נייר אפייה עגול ברוב הסופרים. היתרון שלו הוא שהשניצלונים לא “טובעים” בתוך השמן טיגון ואפשר גם להוציא אותם מהטיגון יחד עם הנייר אפייה.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות