לחמניות באן במילוי נוטלה של קרן אגם
קרן אגם מפנקת במתכון נימוח ומקורי במיוחד - קבלו מתכון של לחמניות באן מאודות ואווריריות במילוי נוטלה. כמו לנגוס בענן, רק מפחמימה ממולאת שוקולד!
קרן אגם מפנקת במתכון נימוח ומקורי במיוחד - קבלו מתכון של לחמניות באן מאודות ואווריריות במילוי נוטלה. כמו לנגוס בענן, רק מפחמימה ממולאת שוקולד!
- קרן אגם
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 195.7 קק״ל 3326.1 קק״לפחמימות 28.4 גרם 483.5 גרםשומן 7.3 גרם 124.9 גרםנתרן 61.2 מ״ג 1041.1 מ״גחלבון 3.4 גרם 57.7 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 21.1 גרםשומן רווי 2.1 גרם 35.6 גרםכולסטרול 0.7 מ״ג 12.4 מ״גסידן 49.4 מ״ג 839.0 מ״גברזל 0.9 מ״ג 14.9 מ״גאשלגן 85.0 מ״ג 1444.9 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 6.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
קלוריות196
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 195.7 קק״ל 3326.1 קק״לפחמימות 28.4 גרם 483.5 גרםשומן 7.3 גרם 124.9 גרםנתרן 61.2 מ״ג 1041.1 מ״גחלבון 3.4 גרם 57.7 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 21.1 גרםשומן רווי 2.1 גרם 35.6 גרםכולסטרול 0.7 מ״ג 12.4 מ״גסידן 49.4 מ״ג 839.0 מ״גברזל 0.9 מ״ג 14.9 מ״גאשלגן 85.0 מ״ג 1444.9 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 6.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות 196 | כמות מנות 17 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
2 1/2כוסות או 350 גרם קמח לבן
-
1 כף שמרים יבשים
-
4 כפות סוכר לבן
-
2 כפות שמן קנולה
-
1 1/2 כפיות אבקת אפייה
-
1/4 כפית מלח דק
-
3/4כוס או 180 מ"ל מים בטמפרטורת החדר
מילוי
-
1 כוס נוטלה
אופן הכנה
- בקערה מערבבים מים, שמרים יבשים, סוכר לבן ושמן, ומניחים בצד לחמש דקות.
- בקערת המיקסר מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח.
- מוסיפים את הנוזלים ומפעילים את המיקסר במהירות איטית ולשים למשך 3-4 דקות עד לקבלת כדור בצק חלק, הנפרד בקלות מדפנות הקערה.
- מעבירים את הבצק לקערה מעט משומנת, מכסים ומתפיחים אותו כשעה וחצי.
- בינתיים מרפדים תבנית תנור גדולה בריבועי סנו סושי - נייר אפייה טבעי.
- על משטח מעט מקומח מוציאים אויר לבצק שתפח, ומרדדים את הבצק לעלה גדול בעובי 1/2 מ״מ.
- בעזרת קורצן או כוס, קורצים מהבצק עיגולים. מקפלים כל עיגול בצק לשניים, ומתיזים מעט ספריי שמן.
- מרדדים מעט בעזרת מערוך כדי לדאוג שהחלק הפתוח של הלחמנייה לא ייפתח.
- מניחים את הריבועים על מגש עם ניירות אפייה. מכסים בניילון נצמד רופף או במגבת ומניחים להתפחה קלה של 15 דקות.
- על הגז, מחממים מים בסיר, כזה שנוכל להניח מעליו את סיר האידוי בלי בעיה ובלי שהמים ייגעו בסיר האידוי.
- מניחים ארבע או חמש לחמניות עם נייר האפייה שעליו הן יושבות בתוך סיר האידוי, מכסים ומניחים מעל הסיר על הגז.
- מאדים את הלחמניות למשך 12 דקות, כשהאש ממשיכה לעבוד והסיר עם המים רותח כל הזמן. מסירים מהאש, ומניחים לצינון.
- ממלאים בשוקולד או בכל מילוי אחר שאוהבים ומגישים.
אופן הכנה
- בקערה מערבבים מים, שמרים יבשים, סוכר לבן ושמן, ומניחים בצד לחמש דקות.
- בקערת המיקסר מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח.
- מוסיפים את הנוזלים ומפעילים את המיקסר במהירות איטית ולשים למשך 3-4 דקות עד לקבלת כדור בצק חלק, הנפרד בקלות מדפנות הקערה.
- מעבירים את הבצק לקערה מעט משומנת, מכסים ומתפיחים אותו כשעה וחצי.
- בינתיים מרפדים תבנית תנור גדולה בריבועי סנו סושי - נייר אפייה טבעי.
- על משטח מעט מקומח מוציאים אויר לבצק שתפח, ומרדדים את הבצק לעלה גדול בעובי 1/2 מ״מ.
- בעזרת קורצן או כוס, קורצים מהבצק עיגולים. מקפלים כל עיגול בצק לשניים, ומתיזים מעט ספריי שמן.
- מרדדים מעט בעזרת מערוך כדי לדאוג שהחלק הפתוח של הלחמנייה לא ייפתח.
- מניחים את הריבועים על מגש עם ניירות אפייה. מכסים בניילון נצמד רופף או במגבת ומניחים להתפחה קלה של 15 דקות.
- על הגז, מחממים מים בסיר, כזה שנוכל להניח מעליו את סיר האידוי בלי בעיה ובלי שהמים ייגעו בסיר האידוי.
- מניחים ארבע או חמש לחמניות עם נייר האפייה שעליו הן יושבות בתוך סיר האידוי, מכסים ומניחים מעל הסיר על הגז.
- מאדים את הלחמניות למשך 12 דקות, כשהאש ממשיכה לעבוד והסיר עם המים רותח כל הזמן. מסירים מהאש, ומניחים לצינון.
- ממלאים בשוקולד או בכל מילוי אחר שאוהבים ומגישים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
אכין לילדים שלי .. בטוח יעופו על זה
קרן אגם אלופה. יצא מדהים. לא הספקתי לצלם מבטיחה בפעם הבאה. מתכון אליפות, המשפחה טרפה את הלחמניות באן.
איזה כיף לשמוע! תודה על השיתוף(: