קרין גורן מכינה מאפים שמחים של לחמניות פסטו
קבלו מתכון נפלא של לחמניות פסטו שמכינים בצורת מאפה שבלולים מבצק שמרים אוורירי, ואז מפרידים בקלות ללחמניות אישיות רכות וטעימות
קבלו מתכון נפלא של לחמניות פסטו שמכינים בצורת מאפה שבלולים מבצק שמרים אוורירי, ואז מפרידים בקלות ללחמניות אישיות רכות וטעימות
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 157.2 קק״ל 3773.8 קק״לפחמימות 32.8 גרם 786.3 גרםשומן 0.8 גרם 18.0 גרםנתרן 646.0 מ״ג 15503.2 מ״גחלבון 4.5 גרם 107.0 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 27.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 6.3 מ״ג 150.0 מ״גברזל 0.5 מ״ג 12.0 מ״גאשלגן 44.6 מ״ג 1070.0 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 10.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות157
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 157.2 קק״ל 3773.8 קק״לפחמימות 32.8 גרם 786.3 גרםשומן 0.8 גרם 18.0 גרםנתרן 646.0 מ״ג 15503.2 מ״גחלבון 4.5 גרם 107.0 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 27.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 6.3 מ״ג 150.0 מ״גברזל 0.5 מ״ג 12.0 מ״גאשלגן 44.6 מ״ג 1070.0 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 10.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 157 | כמות מנות 24 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1 ק"ג קמח לבן
-
1קובייה או 50 גרם שמרים טריים
-
2 כפות דבש
-
2 כפות מלח דק
-
2 1/2כוסות או 600 מ"ל מים פושרים
מלית
אופן הכנה
- במיקסר עם וו לישה לשים יחד את כל חומרי הבצק (אפשר גם בידיים) עד לקבלת בצק חלק ומבריק (בערך 10 דקות בידיים, 7-8 דקות במיקסר).
- משמנים את הבצק בספריי שמן, מכסים בניילון נצמד ומניחים לו לתפוח עד להכפלת הנפח.
- מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בעובי 1 ס”מ.
- מורחים פסטו על הבצק ומפזרים גבינה מגוררת. מגלגלים לרולדה וחותכים לפרוסות.
- מניחים את הפרוסות על תבנית עם נייר אפיה מקומח עם רווחים קטנים בין הפרוסות.
- מניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
- מחממים תנור ל-190 מעלות. אופים עד להזהבה, כ-30 דקות. מגישים חם.
אופן הכנה
- במיקסר עם וו לישה לשים יחד את כל חומרי הבצק (אפשר גם בידיים) עד לקבלת בצק חלק ומבריק (בערך 10 דקות בידיים, 7-8 דקות במיקסר).
- משמנים את הבצק בספריי שמן, מכסים בניילון נצמד ומניחים לו לתפוח עד להכפלת הנפח.
- מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בעובי 1 ס”מ.
- מורחים פסטו על הבצק ומפזרים גבינה מגוררת. מגלגלים לרולדה וחותכים לפרוסות.
- מניחים את הפרוסות על תבנית עם נייר אפיה מקומח עם רווחים קטנים בין הפרוסות.
- מניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
- מחממים תנור ל-190 מעלות. אופים עד להזהבה, כ-30 דקות. מגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מה זה עד להזהבה? כמה דקות בערך?
כ-30 דקות, אך מומלץ לבדוק שהמאפה אכן מוכן לפני שמוציאים מהתנור היות שכל תנור הוא קצת אחר