לתת ביס מיד! דג בורגר בבאן

השילוב המושלם של דג ולחמנייה לדעתנו זה רק דג בורגר עסיסי בתוך לחמניות באן מאודות, רכות ונימוחות במתכון קל להכנה
השילוב המושלם של דג ולחמנייה לדעתנו זה רק דג בורגר עסיסי בתוך לחמניות באן מאודות, רכות ונימוחות במתכון קל להכנה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    315
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 314.5 קק״ל 1258.0 קק״ל
    פחמימות 152.4 גרם 609.8 גרם
    שומן 157.0 גרם 627.9 גרם
    נתרן 1222.3 מ״ג 4889.4 מ״ג
    חלבון 173.6 גרם 694.4 גרם
    סיבים תזונתיים 151.0 גרם 604.2 גרם
    שומן רווי 151.7 גרם 606.7 גרם
    כולסטרול 207.9 מ״ג 831.6 מ״ג
    סידן 177.0 מ״ג 708.0 מ״ג
    ברזל 151.4 מ״ג 605.8 מ״ג
    אשלגן 727.2 מ״ג 2908.9 מ״ג
    אבץ 151.4 מ״ג 605.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    315
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 314.5 קק״ל 1258.0 קק״ל
    פחמימות 152.4 גרם 609.8 גרם
    שומן 157.0 גרם 627.9 גרם
    נתרן 1222.3 מ״ג 4889.4 מ״ג
    חלבון 173.6 גרם 694.4 גרם
    סיבים תזונתיים 151.0 גרם 604.2 גרם
    שומן רווי 151.7 גרם 606.7 גרם
    כולסטרול 207.9 מ״ג 831.6 מ״ג
    סידן 177.0 מ״ג 708.0 מ״ג
    ברזל 151.4 מ״ג 605.8 מ״ג
    אשלגן 727.2 מ״ג 2908.9 מ״ג
    אבץ 151.4 מ״ג 605.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. במעבד מזון טוחנים רבע מכמות הדג יחד עם החרדל למחית יחסית חלקה ומעבירים לקערה.

    במעבד מזון טוחנים רבע מכמות הדג. צילום: שניר גואטה
    במעבד מזון טוחנים רבע מכמות הדג. צילום: שניר גואטה

  2. קוצצים את שאר הדג עם סכין ומעבירים לקערת הדג-חרדל.
  3. מוסיפים כוסברה קצוצה דק דק ומתבלים במלח וסויה.
  4. יוצרים קציצות בגודל שיתאים ללחמנייה ומקררים מעט כדי שיתמצקו.

    יוצרים קציצות. צילום: שניר גואטה
    יוצרים קציצות. צילום: שניר גואטה

  5. את הבאנים מחמים על פי הוראות היצרן.
  6. בקערה קטנה מערבבים את המיונז והצ’ילי.
  7. מחממים מחבת ומשמנים מעט, צורבים את הבורגר כ-4-5 דקות מכל צד.
    צורבים את הבורגר כ-4-5 דקות מכל צד. צילום: שניר גואטה
    צורבים את הבורגר כ-4-5 דקות מכל צד. צילום: שניר גואטה

    צורבים את הבורגר כ-4-5 דקות מכל צד. צילום: שניר גואטה
    צורבים את הבורגר כ-4-5 דקות מכל צד. צילום: שניר גואטה

  8. מרכיבים את הלחמנייה: מורחים מעט מיונז פיקנטי בתחתית, מוסיפים קרעים של חסה פריכה, פרוסות דקות של מלפפון ואת הבורגר שלנו.
    מרכיבים את הלחמנייה. צילום: שניר גואטה
    מרכיבים את הלחמנייה. צילום: שניר גואטה

    ברמונדי בורגר בבאן. צילום: שניר גואטה
    דג בורגר בבאן. צילום: שניר גואטה


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לתת ביס מיד! דג בורגר בבאן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    רונית תירם

    נראה נהדר, תחליף מושלם לבשר

    Avatar
    עדי

    קיבלתי המלצה מהמוכר בשוק שלנו בנתניייה ומאוד נהנית

קטגוריות

אביזרים

טכניקות