-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 314.5 קק״ל 1258.0 קק״לפחמימות 152.4 גרם 609.8 גרםשומן 157.0 גרם 627.9 גרםנתרן 1222.3 מ״ג 4889.4 מ״גחלבון 173.6 גרם 694.4 גרםסיבים תזונתיים 151.0 גרם 604.2 גרםשומן רווי 151.7 גרם 606.7 גרםכולסטרול 207.9 מ״ג 831.6 מ״גסידן 177.0 מ״ג 708.0 מ״גברזל 151.4 מ״ג 605.8 מ״גאשלגן 727.2 מ״ג 2908.9 מ״גאבץ 151.4 מ״ג 605.4 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 25 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות315
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 314.5 קק״ל 1258.0 קק״לפחמימות 152.4 גרם 609.8 גרםשומן 157.0 גרם 627.9 גרםנתרן 1222.3 מ״ג 4889.4 מ״גחלבון 173.6 גרם 694.4 גרםסיבים תזונתיים 151.0 גרם 604.2 גרםשומן רווי 151.7 גרם 606.7 גרםכולסטרול 207.9 מ״ג 831.6 מ״גסידן 177.0 מ״ג 708.0 מ״גברזל 151.4 מ״ג 605.8 מ״גאשלגן 727.2 מ״ג 2908.9 מ״גאבץ 151.4 מ״ג 605.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 315 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם דג לבןפילה נקי מעור ועצמות
-
1 כפית חרדל דיז’ון
-
1/4 צרור כוסברהקצוץ
-
1 כפית מלח דק
-
2 כפיות רוטב סויה
-
מוכנים מראש
-
2 כפות מיונז
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבשגרוס
-
1 מלפפון ירוק בינוני
-
2 עלי חסות אייסברג
אופן הכנה
- במעבד מזון טוחנים רבע מכמות הדג יחד עם החרדל למחית יחסית חלקה ומעבירים לקערה.
- קוצצים את שאר הדג עם סכין ומעבירים לקערת הדג-חרדל.
- מוסיפים כוסברה קצוצה דק דק ומתבלים במלח וסויה.
- יוצרים קציצות בגודל שיתאים ללחמנייה ומקררים מעט כדי שיתמצקו.
- את הבאנים מחמים על פי הוראות היצרן.
- בקערה קטנה מערבבים את המיונז והצ’ילי.
- מחממים מחבת ומשמנים מעט, צורבים את הבורגר כ-4-5 דקות מכל צד.
- מרכיבים את הלחמנייה: מורחים מעט מיונז פיקנטי בתחתית, מוסיפים קרעים של חסה פריכה, פרוסות דקות של מלפפון ואת הבורגר שלנו.
אופן הכנה
- במעבד מזון טוחנים רבע מכמות הדג יחד עם החרדל למחית יחסית חלקה ומעבירים לקערה.
- קוצצים את שאר הדג עם סכין ומעבירים לקערת הדג-חרדל.
- מוסיפים כוסברה קצוצה דק דק ומתבלים במלח וסויה.
- יוצרים קציצות בגודל שיתאים ללחמנייה ומקררים מעט כדי שיתמצקו.
- את הבאנים מחמים על פי הוראות היצרן.
- בקערה קטנה מערבבים את המיונז והצ’ילי.
- מחממים מחבת ומשמנים מעט, צורבים את הבורגר כ-4-5 דקות מכל צד.
- מרכיבים את הלחמנייה: מורחים מעט מיונז פיקנטי בתחתית, מוסיפים קרעים של חסה פריכה, פרוסות דקות של מלפפון ואת הבורגר שלנו.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
נראה נהדר, תחליף מושלם לבשר
קיבלתי המלצה מהמוכר בשוק שלנו בנתניייה ומאוד נהנית
הברמונדי ממש מפתיע בטעם