מה אוכלים בשעת הקפה? מאפינס פעמיים קפה
אוהבים קפה? המתכון הזה בדיוק עבורכם. מאפינס פעמיים קפה, רכים ואווריריים, עם קפה גם במאפה וגם בציפוי המתוק. מגישים לצד כוס קפה
אוהבים קפה? המתכון הזה בדיוק עבורכם. מאפינס פעמיים קפה, רכים ואווריריים, עם קפה גם במאפה וגם בציפוי המתוק. מגישים לצד כוס קפה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5097.8 קק״ל 5097.8 קק״לפחמימות 615.9 גרם 615.9 גרםשומן 244.0 גרם 244.0 גרםנתרן 1317.6 מ״ג 1317.6 מ״גחלבון 49.7 גרם 49.7 גרםסיבים תזונתיים 13.3 גרם 13.3 גרםשומן רווי 138.1 גרם 138.1 גרםכולסטרול 1255.0 מ״ג 1255.0 מ״גסידן 346.0 מ״ג 346.0 מ״גברזל 7.8 מ״ג 7.8 מ״גאשלגן 823.6 מ״ג 823.6 מ״גאבץ 5.7 מ״ג 5.7 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות5098
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5097.8 קק״ל 5097.8 קק״לפחמימות 615.9 גרם 615.9 גרםשומן 244.0 גרם 244.0 גרםנתרן 1317.6 מ״ג 1317.6 מ״גחלבון 49.7 גרם 49.7 גרםסיבים תזונתיים 13.3 גרם 13.3 גרםשומן רווי 138.1 גרם 138.1 גרםכולסטרול 1255.0 מ״ג 1255.0 מ״גסידן 346.0 מ״ג 346.0 מ״גברזל 7.8 מ״ג 7.8 מ״גאשלגן 823.6 מ״ג 823.6 מ״גאבץ 5.7 מ״ג 5.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 5098 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
מאפינס
ציפוי
-
150 גרם חמאה רכה
-
300 גרם אבקת סוכר
-
1 מנה אספרסו
-
3 כפות שמנת חמוצה יטבתה 15%
אופן הכנה
- מכינים את המאפינס: מחממים תנור ל-170 מעלות.
- בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבלים את החמאה והסוכר עד שהתערובת אחידה, כ-3 דקות.
- מוסיפים את הביצים זו אחר זו ומערבלים עד להטמעה.
- לקערה נפרדת מנפים את הקמח, קקאו ואבקת אפייה. מוסיפים את המלח ומערבבים.
- מערבבים את המים ותמצית האספרסו. מוודאים שהתערובת אינה חמה.
- מוסיפים חצי מכמות הקמח לתערובת במיקסר תוך כדי עירבול על מהירות נמוכה מאוד. מוסיפים לאחר מכן חצי מכמות הקפה ומערבלים. מוסיפים את שאר הקמח ואחר כך את שאר הקפה. מערבלים רק עד שאחיד.
- מעבירים את התערובת לתבנית מאפינס משומנת ואופים כ-20 דקות, עד שקיסם הננעץ באחד מהם יוצא יבש. מוציאים מהתנור ומצננים.
- מכינים את הזיגוג: בקערת המיקסר מערבלים את החמאה עם וו גיטרה במשך 3 דקות. מוסיפים בהדרגה, בכל פעם שליש מאבקת הסוכר ומערבלים היטב.
- מוסיפים את תמצית האספרסו והשמנת ומערבלים עד שאחיד.
- מורחים את הזיגוג על המאפינס או מעבירים לשק זילוף ומזלפים מעל כל מאפין. מפזרים שברי אגוזי לוז ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את המאפינס: מחממים תנור ל-170 מעלות.
- בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבלים את החמאה והסוכר עד שהתערובת אחידה, כ-3 דקות.
- מוסיפים את הביצים זו אחר זו ומערבלים עד להטמעה.
- לקערה נפרדת מנפים את הקמח, קקאו ואבקת אפייה. מוסיפים את המלח ומערבבים.
- מערבבים את המים ותמצית האספרסו. מוודאים שהתערובת אינה חמה.
- מוסיפים חצי מכמות הקמח לתערובת במיקסר תוך כדי עירבול על מהירות נמוכה מאוד. מוסיפים לאחר מכן חצי מכמות הקפה ומערבלים. מוסיפים את שאר הקמח ואחר כך את שאר הקפה. מערבלים רק עד שאחיד.
- מעבירים את התערובת לתבנית מאפינס משומנת ואופים כ-20 דקות, עד שקיסם הננעץ באחד מהם יוצא יבש. מוציאים מהתנור ומצננים.
- מכינים את הזיגוג: בקערת המיקסר מערבלים את החמאה עם וו גיטרה במשך 3 דקות. מוסיפים בהדרגה, בכל פעם שליש מאבקת הסוכר ומערבלים היטב.
- מוסיפים את תמצית האספרסו והשמנת ומערבלים עד שאחיד.
- מורחים את הזיגוג על המאפינס או מעבירים לשק זילוף ומזלפים מעל כל מאפין. מפזרים שברי אגוזי לוז ומגישים.
בשיתוף עם דלונגי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
כמה קפה נמס זה מנה אספררסו?
כוס אספרסו (מנת אספרסו) מכילה 30-40 מ”ל (קפה ומים). אפשר להחליף את האספרסו בחצי כוס קפה נמס. בהצלחה!