מאפינס תפוגזר מושלם לקטנטנים: בתוספת שיבולת שועל ובננה

מאפינס מושלמים וקלים על טהרת הפרי והירק, מזינים, משביעים, מתוקים וטעימים כל כך שתתחרו עם הילדים על הביס האחרון!
מאפינס מושלמים וקלים על טהרת הפרי והירק, מזינים, משביעים, מתוקים וטעימים כל כך שתתחרו עם הילדים על הביס האחרון!
  • מעיין רייכמן
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    125
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 124.7 קק״ל 997.5 קק״ל
    פחמימות 18.5 גרם 148.2 גרם
    שומן 2.0 גרם 16.2 גרם
    נתרן 55.5 מ״ג 443.8 מ״ג
    חלבון 5.2 גרם 41.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 9.0 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 5.3 גרם
    כולסטרול 39.0 מ״ג 311.6 מ״ג
    סידן 42.1 מ״ג 336.7 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 185.3 מ״ג 1482.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    125
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 124.7 קק״ל 997.5 קק״ל
    פחמימות 18.5 גרם 148.2 גרם
    שומן 2.0 גרם 16.2 גרם
    נתרן 55.5 מ״ג 443.8 מ״ג
    חלבון 5.2 גרם 41.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 9.0 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 5.3 גרם
    כולסטרול 39.0 מ״ג 311.6 מ״ג
    סידן 42.1 מ״ג 336.7 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 185.3 מ״ג 1482.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור

מאפינס רכים וטעימים שהילדים שלכם יאהבו ברמות! לא רק שהם אווריריים וטעימים – יש בהם ירק ופרי ושיבולת שועל, מה שהופך אותם לחטיף מזין ובריא לילדים שלכם. המתכון כל כך מוצלח שאנו ממליצים להכפיל כמויות מראש ולהכין 16 מאפינס ולא רק 8. בנוסף, הם מעולים להקפאה! רק להפשיר בתנור ולהגיש.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפינס וקאפקייקס
מעיין רייכמן
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מאפינס


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות על חום עליון ותחתון.
  2. מועכים היטב את הבננות בעזרת מזלג.
  3. מגרדים את התפוח והגזר בעזרת פומפייה ומערבבים עם הבננות.
  4. מוסיפים את החלב, הביצה והוניל ומערבבים היטב לאיחוד.
  5. מוסיפים את המרכיבים היבשים והתבלינים, קמח, שיבולת שועל, קינמון ואבקת אפייה, ומערבבים היטב.
  6. מרססים תבנית שקעים ויוצקים את המסה לכל שקע, כמעט עד הסוף.
  7. אופים במשך 25 דקות ובתיאבון!

    מאפינס. צילום: מעיין רייכמן
    מאפינס. צילום: מעיין רייכמן

הערות

  • מתאים לשילוב בארוחת בוקר, ביניים או ערב
  • ניתן לשלב לצד המאפינס ממרח חלבוני כמו גבינה או ממרח שומני, למשל חמאת בוטנים או שקדים. ובכך להעלות שובע ואת הערך התזונתי והקלורי של הארוחה.

tip

טיפ מקרר Hisense

אם נשארו לכם מאפינס לאחר הארוחה, ניתן להקפיא בתא הקפאה הייעודי לכך DEEP freez - שישמור עליהם רכים וטריים, ולהגשה - פשוט חממו בתנור.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפינס תפוגזר מושלם לקטנטנים: בתוספת שיבולת שועל ובננה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (13)

Avatar

    Avatar
    עדן ברגינסקי

    אפיתי במשך 25 דקות ולא היה מוכן מבפנים

      Avatar
      מערכת Foody

      היי עדן. יכול להיות שהתנור שלך זקוק לעוד כמה דקות אפייה, כל תנור הוא שונה.

    Avatar
    שירה

    האם ניתן לעשות רק עם בננות ותפוחים ולוותר על הגזר? או שזה יפגע במרקם?

      Avatar
      מערכת Foody

      הי שירה. אפשר לעשות את זה, רק להתאים כמויות כדי לחפות על הגזר.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות