-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 152.6 קק״ל 2441.7 קק״לפחמימות 18.2 גרם 291.3 גרםשומן 5.1 גרם 81.0 גרםנתרן 205.7 מ״ג 3291.6 מ״גחלבון 9.0 גרם 143.7 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 5.5 גרםשומן רווי 2.4 גרם 38.5 גרםכולסטרול 84.6 מ״ג 1354.1 מ״גסידן 70.6 מ״ג 1129.3 מ״גברזל 0.4 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 116.1 מ״ג 1858.1 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 4.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 6 שעות ו-20 דק׳
-
קלוריות153
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 152.6 קק״ל 2441.7 קק״לפחמימות 18.2 גרם 291.3 גרםשומן 5.1 גרם 81.0 גרםנתרן 205.7 מ״ג 3291.6 מ״גחלבון 9.0 גרם 143.7 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 5.5 גרםשומן רווי 2.4 גרם 38.5 גרםכולסטרול 84.6 מ״ג 1354.1 מ״גסידן 70.6 מ״ג 1129.3 מ״גברזל 0.4 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 116.1 מ״ג 1858.1 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 4.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 6 שעות ו-20 דק׳ | קלוריות 153 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
תערובת לבנה
-
500 גרם גבינה לבנה 5%
-
450 גרם גבינת שמנת 5%
-
1 כוס סוכר לבןאו ממתיק מלאכותי
-
3 כפות קורנפלור
-
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם ונילללא סוכר
-
4 ביצים L
-
1 כפית תמצית וניל
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את הגבינות, הביצים והסוכר לתערובת חלקה. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
- מעבירים שליש מהתערובת לקערה חדשה, מוסיפים את הקקאו ועוד כף סוכר ומערבבים היטב.
- מחממים תנור לחום של 125 מעלות.
- משמנים היטב את התבנית ומוזגים מעט מהתערובת הלבנה למרכז העוגה. בעזרת כפית יוצרים תלוליות של התערובת החומה. לוקחים עוד מהתערובת הלבנה והפעם בעזרת כף מכסים את כל הכתמים החומים. יוצרים שוב תלוליות עם התערובת החומה וכך הלאה עד שנגמרת התערובת החומה.
- דופקים מעט את התבנית על משטח להוצאת בועות האוויר ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך שעה.
- מוציאים את העוגה, מצננים ומכניסים למקרר ללפחות 5 שעות לפני ההגשה.
- מגישים: מוציאים מהמקרר, חותכים לריבועים ואוכלים ללא רגשות אשם!
- ניתן לשמר את העוגה במקרר עד 6 ימים.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את הגבינות, הביצים והסוכר לתערובת חלקה. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
- מעבירים שליש מהתערובת לקערה חדשה, מוסיפים את הקקאו ועוד כף סוכר ומערבבים היטב.
- מחממים תנור לחום של 125 מעלות.
- משמנים היטב את התבנית ומוזגים מעט מהתערובת הלבנה למרכז העוגה. בעזרת כפית יוצרים תלוליות של התערובת החומה. לוקחים עוד מהתערובת הלבנה והפעם בעזרת כף מכסים את כל הכתמים החומים. יוצרים שוב תלוליות עם התערובת החומה וכך הלאה עד שנגמרת התערובת החומה.
- דופקים מעט את התבנית על משטח להוצאת בועות האוויר ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך שעה.
- מוציאים את העוגה, מצננים ומכניסים למקרר ללפחות 5 שעות לפני ההגשה.
- מגישים: מוציאים מהמקרר, חותכים לריבועים ואוכלים ללא רגשות אשם!
- ניתן לשמר את העוגה במקרר עד 6 ימים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן