-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 444.6 קק״ל 2667.8 קק״לפחמימות 23.3 גרם 139.8 גרםשומן 37.7 גרם 226.2 גרםנתרן 128.5 מ״ג 770.9 מ״גחלבון 3.1 גרם 18.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 19.2 גרם 115.0 גרםכולסטרול 95.0 מ״ג 570.0 מ״גסידן 54.2 מ״ג 325.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 63.3 מ״ג 380.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.2 מ״גסגור
-
מרכיבים2
-
הכנה 10 דק׳כולל שעתיים ו-20 דק׳
-
קלוריות445
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 444.6 קק״ל 2667.8 קק״לפחמימות 23.3 גרם 139.8 גרםשומן 37.7 גרם 226.2 גרםנתרן 128.5 מ״ג 770.9 מ״גחלבון 3.1 גרם 18.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 19.2 גרם 115.0 גרםכולסטרול 95.0 מ״ג 570.0 מ״גסידן 54.2 מ״ג 325.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 63.3 מ״ג 380.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.2 מ״גסגור
בדיוק בזמן לחג! מוס עוגיות אוראו כל כך טעים וכל כך מרהיב, שלא תאמינו שהוא דורש רק שני מרכיבים ועשר דקות עבודה! קינוח שקולע בול לטעמם של הקטנטנים ומבטיח שגם המבוגרים ייהנו ממנו לא פחות.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 2 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-20 דק׳ | קלוריות 445 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
מוס אוראו
-
16 עוגיות עוגיות אוראו
-
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
אופן הכנה
- מכניסים את עוגיות האוראו לשקית זיפלוק ומרסקים לפירורים דקים.
- בקערה גדולה מקציפים את השמנת המתוקה. חשוב שהשמנת תהיה מאוד קרה כדי שהיא תתייצב בקלות.
- כשהקצפת יציבה, מוסיפים את פירורי האוראו, אך משאירים מעט בצד לקישוט. מערבבים עם הלקקן ומעבירים לשקית הזילוף.
- מזלפים לכוסות קטנות שמתאימות לקינוחים ומפזרים מעט פירורי אוראו על כל קינוח. מכניסים למקרר למשך שעתיים להתייצבות ומגישים קר.
אופן הכנה
- מכניסים את עוגיות האוראו לשקית זיפלוק ומרסקים לפירורים דקים.
- בקערה גדולה מקציפים את השמנת המתוקה. חשוב שהשמנת תהיה מאוד קרה כדי שהיא תתייצב בקלות.
- כשהקצפת יציבה, מוסיפים את פירורי האוראו, אך משאירים מעט בצד לקישוט. מערבבים עם הלקקן ומעבירים לשקית הזילוף.
- מזלפים לכוסות קטנות שמתאימות לקינוחים ומפזרים מעט פירורי אוראו על כל קינוח. מכניסים למקרר למשך שעתיים להתייצבות ומגישים קר.
הערות
- העוגה מכילה כמות גבוהה של סוכרים ועל כן מומלץ לצרוך במתינות ולא בשגרה :)
הערות
- העוגה מכילה כמות גבוהה של סוכרים ועל כן מומלץ לצרוך במתינות ולא בשגרה :)
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (19)
הכנתי פרווה, ממש טעיםםםםםם
מעולה הדס!
מצטערת לכתוב. יצא לא טעים.. שומני מידיי
אפשר להקפיא?
הי מיכל, כן אפשרי בהחלט