מוס קפה קרמי מגבינת מסקרפונה
רוצים להרשים את האורחים באירוח הבא שלכם? נסו להכין את קינוח הכוסות המשגע של ניקי בי: מוס קפה מסקרפונה חצי קפוא שכולם מאוד יאהבו. לא תאמינו כמה זה קל
רוצים להרשים את האורחים באירוח הבא שלכם? נסו להכין את קינוח הכוסות המשגע של ניקי בי: מוס קפה מסקרפונה חצי קפוא שכולם מאוד יאהבו. לא תאמינו כמה זה קל
- ניקי ב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 296.9 קק״ל 3562.8 קק״לפחמימות 22.8 גרם 273.4 גרםשומן 21.8 גרם 261.0 גרםנתרן 24.0 מ״ג 287.5 מ״גחלבון 3.2 גרם 38.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 13.7 גרם 164.1 גרםכולסטרול 30.8 מ״ג 369.5 מ״גסידן 64.5 מ״ג 773.6 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 64.0 מ״ג 768.4 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.1 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל 4 שעות
-
קלוריות297
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 296.9 קק״ל 3562.8 קק״לפחמימות 22.8 גרם 273.4 גרםשומן 21.8 גרם 261.0 גרםנתרן 24.0 מ״ג 287.5 מ״גחלבון 3.2 גרם 38.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 13.7 גרם 164.1 גרםכולסטרול 30.8 מ״ג 369.5 מ״גסידן 64.5 מ״ג 773.6 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 64.0 מ״ג 768.4 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 4 שעות | קלוריות 297 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרם מסקרפונה
-
250 גרם גבינת מסקרפונה
-
200 גרם חלב מרוכז
-
100גרם או 1/2 כוס סוכר לבן
-
1 כפית קפה נמס
קצפת וניל
-
375מ"ל או 1 3/4 כוסות שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
20גרם או 2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
40גרם או 2 כפות סוכר לבן
אופן הכנה
- מוציאים מהמקרר את המסקרפונה 15 דקות לפני ההכנה.
- מקציפים את המסקרפונה במשך כמה שניות במיקסר עם וו הקצפה כדי לרכך אותה מעט.
- מוסיפים סוכר, אבקת קפה וחלב מרוכז ומקציפים עם וו ההקצפה במשך 2 דקות. מעבירים לקערה אחרת בינתיים.
- מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג עד לקבלת קפצת יציבה.
- מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את המסקרפונה שבקערה (המוקצפת). מקציפים יחד עד לקבלת מוס.
- ממלאים שקית זילוף וממלאים את הכוסיות. מומלץ להקפיא את המוס ולהגיש חצי קפוא בימים חמים.
- אפשרות נוספת היא לקרר כמה שעות במקרר ולהגיש קר כמו מוס.
אופן הכנה
- מוציאים מהמקרר את המסקרפונה 15 דקות לפני ההכנה.
- מקציפים את המסקרפונה במשך כמה שניות במיקסר עם וו הקצפה כדי לרכך אותה מעט.
- מוסיפים סוכר, אבקת קפה וחלב מרוכז ומקציפים עם וו ההקצפה במשך 2 דקות. מעבירים לקערה אחרת בינתיים.
- מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג עד לקבלת קפצת יציבה.
- מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את המסקרפונה שבקערה (המוקצפת). מקציפים יחד עד לקבלת מוס.
- ממלאים שקית זילוף וממלאים את הכוסיות. מומלץ להקפיא את המוס ולהגיש חצי קפוא בימים חמים.
- אפשרות נוספת היא לקרר כמה שעות במקרר ולהגיש קר כמו מוס.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות