מוצ’י ישראלי – כדורי שוקולד ממולאים גלידה
אנחנו לא יודעים איך קרין גורן חושבת על הרעיונות הגאוניים האלו! מתכון חדש למוצ'י ישראלי, כדורי שוקולד ממולאים בגלידה. חלום של ביס, בתאבון ?
אנחנו לא יודעים איך קרין גורן חושבת על הרעיונות הגאוניים האלו! מתכון חדש למוצ'י ישראלי, כדורי שוקולד ממולאים בגלידה. חלום של ביס, בתאבון ?
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 452.3 קק״ל 4522.6 קק״לפחמימות 51.2 גרם 511.6 גרםשומן 25.0 גרם 250.4 גרםנתרן 108.5 מ״ג 1084.5 מ״גחלבון 5.2 גרם 51.5 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 9.5 גרםשומן רווי 12.7 גרם 126.6 גרםכולסטרול 24.4 מ״ג 244.0 מ״גסידן 111.2 מ״ג 1112.3 מ״גברזל 1.8 מ״ג 18.3 מ״גאשלגן 181.5 מ״ג 1815.0 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 4.5 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות452
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 452.3 קק״ל 4522.6 קק״לפחמימות 51.2 גרם 511.6 גרםשומן 25.0 גרם 250.4 גרםנתרן 108.5 מ״ג 1084.5 מ״גחלבון 5.2 גרם 51.5 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 9.5 גרםשומן רווי 12.7 גרם 126.6 גרםכולסטרול 24.4 מ״ג 244.0 מ״גסידן 111.2 מ״ג 1112.3 מ״גברזל 1.8 מ״ג 18.3 מ״גאשלגן 181.5 מ״ג 1815.0 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 4.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 452 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
כדורי שוקולד
-
250 גרם פתי בר ונילשרוול
-
1צנצנת או 350 גרם נוטלה
-
250 מ"ל גלידה מוכנהבטעם שאוהבים
קישוט
-
גרם קוקוס טחון
-
50 גרם סוכריות צבעוניות
אופן הכנה
- יוצרים כדורי גלידה קטנים בגודל של פינג פונג, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומקפיאים להתקשות מלאה כדי שיהיה לנו נוח לקבב אותם בהמשך.
- מרסקים פתי בר לפירורים (במערוך או מעבד מזון).
- מחממים בסיר שמנת מתוקה לסף רתיחה, מסירים מהאש ומערבבים פנימה צנצנת נוטלה (אפשר גם במיקרוגל לחמם בפולסים).
- מוסיפים את פירורי הפתי בר ומערבבים היטב. מכסים ומעבירים למקרר מעט להתייצבות.
- יוצרים כדורים קטנים מתערובת כדורי שוקולד, יוצרים שקע באמצע וממלאים בגלידה כמו שממלאים קובה.
- מגלגלים בקוקוס או סוכריות ומקפיאים.
- מוציאים להתרככות קלה של 5 דקות לפני ההגשה.
אופן הכנה
- יוצרים כדורי גלידה קטנים בגודל של פינג פונג, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומקפיאים להתקשות מלאה כדי שיהיה לנו נוח לקבב אותם בהמשך.
- מרסקים פתי בר לפירורים (במערוך או מעבד מזון).
- מחממים בסיר שמנת מתוקה לסף רתיחה, מסירים מהאש ומערבבים פנימה צנצנת נוטלה (אפשר גם במיקרוגל לחמם בפולסים).
- מוסיפים את פירורי הפתי בר ומערבבים היטב. מכסים ומעבירים למקרר מעט להתייצבות.
- יוצרים כדורים קטנים מתערובת כדורי שוקולד, יוצרים שקע באמצע וממלאים בגלידה כמו שממלאים קובה.
- מגלגלים בקוקוס או סוכריות ומקפיאים.
- מוציאים להתרככות קלה של 5 דקות לפני ההגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (9)
טיפ: אפשר להקפיא את הכדורים המצופים להקפאה מלאה ואז לטבול בשוקולד מומס ולקרר
הי, האם שומרים את הכדורים המוכנים במקפיא? או במקרר?
היי דפנה, במקפיא, אחרת הגלידה תימס 🙂