-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 98.7 קק״ל 2466.9 קק״לפחמימות 12.6 גרם 314.8 גרםשומן 5.0 גרם 124.4 גרםנתרן 22.7 מ״ג 567.1 מ״גחלבון 2.2 גרם 53.9 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 33.6 גרםשומן רווי 3.6 גרם 89.1 גרםכולסטרול 23.7 מ״ג 592.8 מ״גסידן 15.4 מ״ג 384.4 מ״גברזל 0.8 מ״ג 18.9 מ״גאשלגן 76.6 מ״ג 1916.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 11.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות99
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 98.7 קק״ל 2466.9 קק״לפחמימות 12.6 גרם 314.8 גרםשומן 5.0 גרם 124.4 גרםנתרן 22.7 מ״ג 567.1 מ״גחלבון 2.2 גרם 53.9 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 33.6 גרםשומן רווי 3.6 גרם 89.1 גרםכולסטרול 23.7 מ״ג 592.8 מ״גסידן 15.4 מ״ג 384.4 מ״גברזל 0.8 מ״ג 18.9 מ״גאשלגן 76.6 מ״ג 1916.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 11.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 99 | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
דונאטס
-
1 1/2 כוסות קמח מלא
-
6 כפות סוכר לבן
-
1 שקית אבקת אפייה
-
1 1/2 כוסות חלב שקדיםאו חלב סויה
-
2 ביצים L
-
1 כפית תמצית ונילאו מחית
-
1/4 כוס שמן קוקוס
ציפוי
-
100 גרם שוקולד מרירללא תוספת סוכר
-
100 מ"ל קרם קוקוס
אופן הכנה
- מכינים את הדונאטס: מערבבים בקערה את המצרכים היבשים.
- מוסיפים את החלב, הביצים, הוניל והשמן ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה (אם יש עדיין גושים ניתן לסנן את התערובת).
- מכניסים למכונת מיני דונאטס/וופל בלגי כ6 דקות. אפשר גם לטגן אותם במחבת בדיוק כמו פנקייק רגיל 2 דקות מכל צד. ניתן להוסיף מקל לקבלת פנקייק פופ.
- מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרו את השוקולד וקרם הקוקוס כדקה. מערבבים לאיחוד ולהמסה מלאה של השוקולד.
- טובלים את הדונאטס בתערובת המומסת או מזגגים מעל הפנקייקים.
- ניתן לקשט בחמאת בוטנים מחוממת בתוך שקית זילוף. בתיאבון:)
אופן הכנה
- מכינים את הדונאטס: מערבבים בקערה את המצרכים היבשים.
- מוסיפים את החלב, הביצים, הוניל והשמן ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה (אם יש עדיין גושים ניתן לסנן את התערובת).
- מכניסים למכונת מיני דונאטס/וופל בלגי כ6 דקות. אפשר גם לטגן אותם במחבת בדיוק כמו פנקייק רגיל 2 דקות מכל צד. ניתן להוסיף מקל לקבלת פנקייק פופ.
- מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרו את השוקולד וקרם הקוקוס כדקה. מערבבים לאיחוד ולהמסה מלאה של השוקולד.
- טובלים את הדונאטס בתערובת המומסת או מזגגים מעל הפנקייקים.
- ניתן לקשט בחמאת בוטנים מחוממת בתוך שקית זילוף. בתיאבון:)
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מתכון להיט
יאמיייי נראה טוב