מי צריך צלעות? שדרות שוקיים בתנור ברוטב בצל מקורמל, דבש ויין לבן

מי צריך צלעות טלה? רון יוחננוב דואג לכם למנה עיקרית טעימה ומתוקה לכבוד השנה החדשה! שוקי עוף צלויות בתנור ברוטב מתקתק ברוטב בצל מקורמל, יין לבן ודבש
מי צריך צלעות טלה? רון יוחננוב דואג לכם למנה עיקרית טעימה ומתוקה לכבוד השנה החדשה! שוקי עוף צלויות בתנור ברוטב מתקתק ברוטב בצל מקורמל, יין לבן ודבש
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
17 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    202
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 201.7 קק״ל 2017.1 קק״ל
    פחמימות 13.1 גרם 130.7 גרם
    שומן 7.4 גרם 74.1 גרם
    נתרן 592.8 מ״ג 5927.9 מ״ג
    חלבון 15.8 גרם 158.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 6.2 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 14.7 גרם
    כולסטרול 72.8 מ״ג 728.0 מ״ג
    סידן 19.7 מ״ג 196.7 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 270.4 מ״ג 2704.3 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 14.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    202
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 201.7 קק״ל 2017.1 קק״ל
    פחמימות 13.1 גרם 130.7 גרם
    שומן 7.4 גרם 74.1 גרם
    נתרן 592.8 מ״ג 5927.9 מ״ג
    חלבון 15.8 גרם 158.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 6.2 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 14.7 גרם
    כולסטרול 72.8 מ״ג 728.0 מ״ג
    סידן 19.7 מ״ג 196.7 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 270.4 מ״ג 2704.3 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 14.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
רון יוחננוב
X

17 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

שוקי עוף


אופן הכנה

  1. בסיר גדול, רחב ושטוח מחממים שמן מוסיפים את הבצל ומזהיבים.
  2. מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.

    מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. צילום: טל סיון-ציפורין
    מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. צילום: טל סיון-ציפורין

  3. בקערה קטנה מערבבים את הקורנפלור עם כף מים, מוסיפים לסיר ומערבבים היטב.
  4. שופכים את שאר מצרכי הרוטב ומבשלים כ-20 דקות.
  5. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  6. בתבנית מסדרים את השוקיים שופכים מעל את הרוטב ומעסים את העוף היטב.

    מניחים את השוקיים בתבנית ועליהן מניחים את רוטב הבצל
    מניחים את השוקיים בתבנית ועליהן מניחים את רוטב הבצל. צילום: טל סיון-ציפורין

  7. מכניסים לתנור לכ-30 דקות או עד להזהבה.

    שוקי עוף ברוטב בצל ודבש
    שדרות שוקיים ברוטב בצל ודבש. צילום: טל סיון-ציפורין


עוד מתכונים שאתם חייבים להכין:
מי צריך צלעות? שדרות שוקיים בתנור ברוטב בצל מקורמל, דבש ויין לבן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    מדלן גואטה

    המנה מתאימה לחג הקרב ובא

      Avatar
      מערכת Foody

      לגמרי!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות