ממתק פצפוצים

ממתק פצפוצים זה חטיף טעים וכשר לפסח, זריר ופשוט להכנה, שמכינים בצ'יק ובלי להסתבך על בסיס פצפוצי אורז, שוקולד לבן, טחינה גולמית וחלבה
ממתק פצפוצים זה חטיף טעים וכשר לפסח, זריר ופשוט להכנה, שמכינים בצ'יק ובלי להסתבך על בסיס פצפוצי אורז, שוקולד לבן, טחינה גולמית וחלבה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5725
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5725.0 קק״ל 5725.0 קק״ל
    פחמימות 643.0 גרם 643.0 גרם
    שומן 336.2 גרם 336.2 גרם
    נתרן 329.1 מ״ג 329.1 מ״ג
    חלבון 77.0 גרם 77.0 גרם
    סיבים תזונתיים 39.3 גרם 39.3 גרם
    שומן רווי 127.3 גרם 127.3 גרם
    כולסטרול 300.0 מ״ג 300.0 מ״ג
    סידן 714.6 מ״ג 714.6 מ״ג
    ברזל 30.7 מ״ג 30.7 מ״ג
    אשלגן 1945.9 מ״ג 1945.9 מ״ג
    אבץ 26.0 מ״ג 26.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5725
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5725.0 קק״ל 5725.0 קק״ל
    פחמימות 643.0 גרם 643.0 גרם
    שומן 336.2 גרם 336.2 גרם
    נתרן 329.1 מ״ג 329.1 מ״ג
    חלבון 77.0 גרם 77.0 גרם
    סיבים תזונתיים 39.3 גרם 39.3 גרם
    שומן רווי 127.3 גרם 127.3 גרם
    כולסטרול 300.0 מ״ג 300.0 מ״ג
    סידן 714.6 מ״ג 714.6 מ״ג
    ברזל 30.7 מ״ג 30.7 מ״ג
    אשלגן 1945.9 מ״ג 1945.9 מ״ג
    אבץ 26.0 מ״ג 26.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ממתקים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


ממתק

ציפוי


אופן הכנה

  1. קולים את השומשום במחבת יבשה תוך כדי ערבוב, עד להזהבה. מוציאים לקערה ומניחים בצד. מפוררים חלבה.
  2. בסיר גדול מביאים לרתיחה חמאה, דבש, סוכר, קפה וטחינה. מסירים מהאש, מוסיפים פצפוצי אורז, חלבה ואת השומשום הקלוי ומערבבים היטב.
  3. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בתרסיס שמן, דוחסים בעזרת כף או בעזרת תחתית של כוס (הדחיסה חשובה כדי שהעוגיות לא יתפוררו במהלך החיתוך).
  4. מצפים ומגישים: ממיסים את החמאה עם השוקולד הלבן ויוצקים מעל התערובת שבתבנית.
  5. מצננים לטמפרטורת החדר, מחלצים מהתבנית וחותכים לעוגיות. שומרים בכלי אטום במקרר, ומגישים קר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ממתק פצפוצים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות