מקלות גבינה מבצק עלים של אהרוני
מכירים את מקלות הגבינה הממכרים שאי אפשר להפסיק לנשנש? לא תאמינו כמה קל להכין אותם בבית. מתכון מהיר מ-3 מצרכים של ישראל אהרוני
מכירים את מקלות הגבינה הממכרים שאי אפשר להפסיק לנשנש? לא תאמינו כמה קל להכין אותם בבית. מתכון מהיר מ-3 מצרכים של ישראל אהרוני
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 164.2 קק״ל 4105.4 קק״לפחמימות 25.2 גרם 629.0 גרםשומן 6.9 גרם 172.2 גרםנתרן 429.3 מ״ג 10732.2 מ״גחלבון 6.7 גרם 168.2 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 22.0 גרםשומן רווי 2.9 גרם 73.2 גרםכולסטרול 11.2 מ״ג 280.0 מ״גסידן 49.0 מ״ג 1223.8 מ״גברזל 1.8 מ״ג 45.0 מ״גאשלגן 58.8 מ״ג 1470.8 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 13.0 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות164
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 164.2 קק״ל 4105.4 קק״לפחמימות 25.2 גרם 629.0 גרםשומן 6.9 גרם 172.2 גרםנתרן 429.3 מ״ג 10732.2 מ״גחלבון 6.7 גרם 168.2 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 22.0 גרםשומן רווי 2.9 גרם 73.2 גרםכולסטרול 11.2 מ״ג 280.0 מ״גסידן 49.0 מ״ג 1223.8 מ״גברזל 1.8 מ״ג 45.0 מ״גאשלגן 58.8 מ״ג 1470.8 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 13.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 164 | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה בצק עלים קפוא
-
300 גרם גבינת פקורינו
-
20 גרם חמאה
אופן הכנה
- מפשירים את בצק העלים לפי הוראות היצרן.
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מגררים את הגבינה וממיסים את החמאה.
- חותכים את בצק העלים לרצועות ארוכות ודקות. מניחים אותן בתבנית.
- מברישים את הרצועות בחמאה ומפזרים מעל את הגבינה.
- אופים כ-10 דקות או עד להזהבה.
אופן הכנה
- מפשירים את בצק העלים לפי הוראות היצרן.
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מגררים את הגבינה וממיסים את החמאה.
- חותכים את בצק העלים לרצועות ארוכות ודקות. מניחים אותן בתבנית.
- מברישים את הרצועות בחמאה ומפזרים מעל את הגבינה.
- אופים כ-10 דקות או עד להזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
טעיםםםםםם