מקלות פרמזן פריכים של קרין גורן

תמיד רציתם לדעת איך להכין מקלות פרמזן כמו במאפיות? מתכון מושלם של מקלות בצק פריכים עם גבינה שמכינים ב-4 מצרכים בלבד
תמיד רציתם לדעת איך להכין מקלות פרמזן כמו במאפיות? מתכון מושלם של מקלות בצק פריכים עם גבינה שמכינים ב-4 מצרכים בלבד
  • קרין גורן
שמרו
כשר
27 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    262
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 262.0 קק״ל 3929.4 קק״ל
    פחמימות 43.2 גרם 648.4 גרם
    שומן 9.8 גרם 146.7 גרם
    נתרן 318.5 מ״ג 4778.2 מ״ג
    חלבון 10.7 גרם 159.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 23.0 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 33.6 גרם
    כולסטרול 35.6 מ״ג 534.3 מ״ג
    סידן 121.8 מ״ג 1826.4 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 41.7 מ״ג
    אשלגן 73.2 מ״ג 1097.9 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 15.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    262
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 262.0 קק״ל 3929.4 קק״ל
    פחמימות 43.2 גרם 648.4 גרם
    שומן 9.8 גרם 146.7 גרם
    נתרן 318.5 מ״ג 4778.2 מ״ג
    חלבון 10.7 גרם 159.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 23.0 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 33.6 גרם
    כולסטרול 35.6 מ״ג 534.3 מ״ג
    סידן 121.8 מ״ג 1826.4 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 41.7 מ״ג
    אשלגן 73.2 מ״ג 1097.9 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 15.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
קרין גורן
X

27 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק


אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. אם הגבינה לא מגיעה מגוררת, מגררים על פומפייה, או באמצעות מגרדת מגניבה כזאת.
  3. מחממים את התנור ל-180 מעלות במצב טורבו. מרפדים את התבנית בנייר האפייה.
  4. פותחים את גליל הבצק על משטח עבודה מקומח. אם הבצק עבה (יותר מ-1/2 ס”מ) - מרדדים קצת במערוך.
  5. בקערית טורפים קלות את החלמונים, מברישים את החצי הימני של הבצק ומקפלים מעל את החצי השמאלי. יתקבל בצק בעובי כפול.
  6. בקערה נפרדת מערבבים את הפרמזן והקמח, כדי שפירורי הגבינה לא יידבקו.
  7. מברישים את הבצק בחלמונים ומפזרים מעל 1/2 מתערובת הגבינה. מהדקים בידיים כדי שהגבינה תידבק טוב לבצק. הופכים לצד השני, מברישים בחלמונים ומפזרים את שאר הגבינה. מהדקים בידיים.
  8. חותכים את הבצק (אפשר באמצעות גלגלת) לרצועות ברוחב 3 ס”מ ומסובבים כל רצועה סביב עצמה. משתדלים לא למתוח את רצועות הבצק תוך כדי סיבוב, כדי שיישארו עבות.
  9. מסדרים את המקלות במרווח על גבי התבנית ואופים 30-25 דקות להשחמה. מגישים מיד.

הערות

  • מיקום התבניות בתנור לא משנה, כך שאפשר להכניס כמה תבניות בבת אחת
  • לא מומלץ לשמור את המקלות המוכנים יותר מכמה שעות. אבל אפשר להקפיא לפני האפייה ולאפות ישר מהמקפיא

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מקלות פרמזן פריכים של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    אי אפשר להפסיק לאכול!

תגובות (8)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      לא כמו בולגרית. זו גבינה קשה.

    Avatar
    ifat revah

    תודה רבה!! איך שומרים על המקלות קריספיים?? (בדרכ הם מתקככים לאחר מספר שעות)

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, אחרי שהמקלות מתקררים לחלוטין, יש להכניסם לקופסא אטומה (רצוי עם נייר סופג בין השכבות) ולאחסן במקום מוצל, קריר ויבש. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות