מרנג מוקה עם שקדים ושוקולד צ’יפס
מרנג מוקה במיוחד לאוהבי טעמי הקפה בקינוחים, בתוספת שבבי שקדים ושבבי שושולד צ'יפס, שפשוט אי אפשר להפסיק לנשנש. פתרון מהיר וטעים למשהו למתוק ליד הקפה
מרנג מוקה במיוחד לאוהבי טעמי הקפה בקינוחים, בתוספת שבבי שקדים ושבבי שושולד צ'יפס, שפשוט אי אפשר להפסיק לנשנש. פתרון מהיר וטעים למשהו למתוק ליד הקפה
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 195.4 קק״ל 1172.3 קק״לפחמימות 35.4 גרם 212.6 גרםשומן 5.9 גרם 35.1 גרםנתרן 131.7 מ״ג 790.0 מ״גחלבון 2.4 גרם 14.4 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 6.6 גרםשומן רווי 0.5 גרם 2.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 26.9 מ״ג 161.3 מ״גברזל 0.4 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 74.8 מ״ג 448.8 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 3 שעות ו-15 דק׳
-
קלוריות195
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 195.4 קק״ל 1172.3 קק״לפחמימות 35.4 גרם 212.6 גרםשומן 5.9 גרם 35.1 גרםנתרן 131.7 מ״ג 790.0 מ״גחלבון 2.4 גרם 14.4 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 6.6 גרםשומן רווי 0.5 גרם 2.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 26.9 מ״ג 161.3 מ״גברזל 0.4 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 74.8 מ״ג 448.8 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-15 דק׳ | קלוריות 195 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
ציפוי
-
1/2 כוס שוקולד צ’יפס קטנטנים
-
1/2 כוס גפרורי שקדים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-100 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מקציפים בקערה מיקסר גדולה חלבונים, קפה נמס ומלח לקצף רך.
- מוסיפים סוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה, עד לקבלת קצף נוקשה.
- משטחים את התערובת בתבנית. מפזרים מעל שוקולד צ’יפס ושבבי שקדים באופן שווה.
- אופים בתנור החם שעה וחצי. מכבים את התנור ומשאירים לעוד שעה וחצי, לייבוש.
- שוברים את המרנג לחתיכות גדולות ומעבירים לצנצנת.
- שומרים מחוץ למקרר עד שבוע.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-100 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מקציפים בקערה מיקסר גדולה חלבונים, קפה נמס ומלח לקצף רך.
- מוסיפים סוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה, עד לקבלת קצף נוקשה.
- משטחים את התערובת בתבנית. מפזרים מעל שוקולד צ’יפס ושבבי שקדים באופן שווה.
- אופים בתנור החם שעה וחצי. מכבים את התנור ומשאירים לעוד שעה וחצי, לייבוש.
- שוברים את המרנג לחתיכות גדולות ומעבירים לצנצנת.
- שומרים מחוץ למקרר עד שבוע.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן