רקע הנמל מעודכן

מרק אפונה במרקם מושלם

יש לנו בשבילכם מתכון פשוט פשוט בארבעה שלבים של מרק אפונה קרמי ומנחם עם קרוטונים תוצרת בית שיוסיפו לכם קראנץ' בפה
יש לנו בשבילכם מתכון פשוט פשוט בארבעה שלבים של מרק אפונה קרמי ומנחם עם קרוטונים תוצרת בית שיוסיפו לכם קראנץ' בפה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    154
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 154.4 קק״ל 926.7 קק״ל
    פחמימות 19.6 גרם 117.8 גרם
    שומן 6.8 גרם 41.1 גרם
    נתרן 520.4 מ״ג 3122.1 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 21.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 13.9 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 22.2 מ״ג 133.4 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 138.1 מ״ג 828.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    154
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 154.4 קק״ל 926.7 קק״ל
    פחמימות 19.6 גרם 117.8 גרם
    שומן 6.8 גרם 41.1 גרם
    נתרן 520.4 מ״ג 3122.1 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 21.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 13.9 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 22.2 מ״ג 133.4 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 138.1 מ״ג 828.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
מערכת Foody
X

14 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

מכינים את המרכיבים למנה. צילום: שניר גואטה
מכינים את המרכיבים למרק האפונה. צילום: שניר גואטה
  1. מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שקיפות.
  2. מוסיפים את השום, האפונה ותפוח האדמה ומערבבים.
  3. מוסיפים את המים, הכורכום והמלח. מערבבים ומביאים לרתיחה עדינה. מבשלים כ-45 דקות (עד שהאפונה התרככה לחלוטין ונמעכת בקלות באצבעות).
  4. טוחנים את תכולת הסיר בטוחן ידני למרק חלק ומגישים.

    מרק אפונה. צילום: שניר גואטה
    מרק אפונה. צילום: שניר גואטה


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק אפונה במרקם מושלם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (18)

Avatar

    Avatar
    Talia Yeroslavsky

    טיגון הקרוטונים במחבת ייצא טעים כמו באפייה?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפילו יותר טעים

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות