מרק בוטנים אפריקאי – מרק מופלא ומחזק בטעם של… במבה!
החורף הזה יוצא לכם מהאוזניים ואתם מקוררים, חלשים וזקוקים לקסם מרפא? הכינו את מרק הבוטנים האפריקאי שלנו, הוא מזין, מלא ויטמינים ובתחתית הקערה תמצאו ברכה!
החורף הזה יוצא לכם מהאוזניים ואתם מקוררים, חלשים וזקוקים לקסם מרפא? הכינו את מרק הבוטנים האפריקאי שלנו, הוא מזין, מלא ויטמינים ובתחתית הקערה תמצאו ברכה!
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 418.1 קק״ל 2090.3 קק״לפחמימות 27.6 גרם 138.0 גרםשומן 27.5 גרם 137.7 גרםנתרן 602.7 מ״ג 3013.6 מ״גחלבון 16.7 גרם 83.7 גרםסיבים תזונתיים 5.6 גרם 28.1 גרםשומן רווי 3.0 גרם 15.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 83.5 מ״ג 417.7 מ״גברזל 2.6 מ״ג 12.8 מ״גאשלגן 900.4 מ״ג 4501.9 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 6.5 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות418
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 418.1 קק״ל 2090.3 קק״לפחמימות 27.6 גרם 138.0 גרםשומן 27.5 גרם 137.7 גרםנתרן 602.7 מ״ג 3013.6 מ״גחלבון 16.7 גרם 83.7 גרםסיבים תזונתיים 5.6 גרם 28.1 גרםשומן רווי 3.0 גרם 15.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 83.5 מ״ג 417.7 מ״גברזל 2.6 מ״ג 12.8 מ״גאשלגן 900.4 מ״ג 4501.9 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 6.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 418 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרק
-
3 בצלים בינונייםקצוצים דק דק דק
-
3 שיני שוםקצוצות דק
-
2 גזרים בינונייםחתוך לטבעות
-
1 שורש פטרוזיליה בינוני
-
2 בטטות בינונייםחתוכות לקוביות
-
15 עגבניות חתוכות לקוביות בינוניות
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום בינוניאפשר יותר או לוותר, תלוי אם אתם אוהבים חריף וכמה...
-
1 כפית שורש ג’ינג’רמגורר, ניתן להשתמש בקוביות ג'ינג'ר קפואות
-
1/2 כפית כמון טחון
-
3 כפות רסק עגבניות
-
6 כפות חמאת בוטנים חלקה
-
3 כפות רוטב סויה
-
1/2 כוס בוטנים קלוייםקלופים
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
5 כוסות מים רותחים
הגשה
-
1/2 כוס פטרוזיליהאפשר להשתמש בעלי פטרוזיליה קצוצים או כוסברה, מה שאוהבים
-
1/2 כוס בוטנים קלוייםקלופים
אופן הכנה
- מכניסים את הבצל, השום, הגזר, שורש הפטרוזיליה, הבטטות, העגבניות, פלפל הצ’ילי, הג’ינג’ר, הכמון, רסק העגבניות, חמאת הבוטנים, הסויה, המלח, הפלפל והבוטנים לקנקן הבלנדר.
- בוחרים בתכנית SAUTE צריבה.
- מוסיפים את המים. בוחרים בתוכנית SOUP SMOOTH (מרק במרקם חלק).
- מוזגים לקערות ההגשה, מפזרים מעל מעט בוטנים קלויים ומגישים עם אורז לבן או מלא.
אופן הכנה
- מכניסים את הבצל, השום, הגזר, שורש הפטרוזיליה, הבטטות, העגבניות, פלפל הצ’ילי, הג’ינג’ר, הכמון, רסק העגבניות, חמאת הבוטנים, הסויה, המלח, הפלפל והבוטנים לקנקן הבלנדר.
- בוחרים בתכנית SAUTE צריבה.
- מוסיפים את המים. בוחרים בתוכנית SOUP SMOOTH (מרק במרקם חלק).
- מוזגים לקערות ההגשה, מפזרים מעל מעט בוטנים קלויים ומגישים עם אורז לבן או מלא.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן