מרק ברוקולי וגבינות מוקרם מושלם

אין דבר מפנק יותר ממרק ברוקולי וגבינות קל להכנה, עם מצרכים פשוטים, שמבושל בסיר אחד ומוגש עם קרוטונים. תוך חצי שעה יש לכם את המרק של החיים!
אין דבר מפנק יותר ממרק ברוקולי וגבינות קל להכנה, עם מצרכים פשוטים, שמבושל בסיר אחד ומוגש עם קרוטונים. תוך חצי שעה יש לכם את המרק של החיים!
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    735
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 735.4 קק״ל 3677.1 קק״ל
    פחמימות 40.2 גרם 200.9 גרם
    שומן 74.6 גרם 373.0 גרם
    נתרן 1202.3 מ״ג 6011.6 מ״ג
    חלבון 46.6 גרם 233.2 גרם
    סיבים תזונתיים 18.7 גרם 93.4 גרם
    שומן רווי 49.3 גרם 246.7 גרם
    כולסטרול 120.8 מ״ג 604.2 מ״ג
    סידן 492.0 מ״ג 2459.8 מ״ג
    ברזל 18.4 מ״ג 92.1 מ״ג
    אשלגן 117.6 מ״ג 588.1 מ״ג
    אבץ 20.4 מ״ג 102.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    735
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 735.4 קק״ל 3677.1 קק״ל
    פחמימות 40.2 גרם 200.9 גרם
    שומן 74.6 גרם 373.0 גרם
    נתרן 1202.3 מ״ג 6011.6 מ״ג
    חלבון 46.6 גרם 233.2 גרם
    סיבים תזונתיים 18.7 גרם 93.4 גרם
    שומן רווי 49.3 גרם 246.7 גרם
    כולסטרול 120.8 מ״ג 604.2 מ״ג
    סידן 492.0 מ״ג 2459.8 מ״ג
    ברזל 18.4 מ״ג 92.1 מ״ג
    אשלגן 117.6 מ״ג 588.1 מ״ג
    אבץ 20.4 מ״ג 102.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
נעמה פלד
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
  2. מוסיפים את הבצל הקצוץ ושורש הפטרוזיליה ומבשלים עד שהבצלים מתרככים ומתחילים מעט להשחים.
  3. מוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב מתמיד, במשך כ- 2 דקות.
  4. מוזגים באיטיות את השמנת לבישול ואת המים לתוך הסיר ומערבבים.
  5. מגרדים את התחתית של הסיר (שם נמצא כל הטעם).
  6. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
  7. מביאים את המרק לרתיחה ומוסיפים את הברוקולי. מבשלים עד שהברוקולי רך, במשך 10 דקות בערך.
  8. מוסיפים את קוביות הגבינה הצהובה ו- 2 כוסות גבינת צ’דר, תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שהגבינות נמסות לחלוטין.
  9. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
  10. מגישים את המרק בקעריות עם גבינת צ’דר מגוררת מעל, מעט פטרוזיליה קצוצה, עם קרוטונים או בגט קלוי בצד.

    מרק ברוקולי 2
    מגישים בקערה עם גבינת צ’דר מגוררת ובגט קלוי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק ברוקולי וגבינות מוקרם מושלם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות