מרק בשר ושעועית
מחפשים מרק מנחם ליום חורפי? מרק בשר ושעועית - מרק סמיך ומנחם ליום סגרירי, עשיר בנתחי בשר רכים ובשעועית לבנה שמכינים בשעת בישול אחת בלבד
מחפשים מרק מנחם ליום חורפי? מרק בשר ושעועית - מרק סמיך ומנחם ליום סגרירי, עשיר בנתחי בשר רכים ובשעועית לבנה שמכינים בשעת בישול אחת בלבד
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 663.9 קק״ל 3983.2 קק״לפחמימות 29.0 גרם 173.9 גרםשומן 16.1 גרם 96.7 גרםנתרן 1201.5 מ״ג 7209.3 מ״גחלבון 58.2 גרם 349.4 גרםסיבים תזונתיים 11.8 גרם 71.0 גרםשומן רווי 1.0 גרם 6.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 283.6 מ״ג 1701.4 מ״גברזל 3.3 מ״ג 19.9 מ״גאשלגן 2047.9 מ״ג 12287.3 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 7.2 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות664
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 663.9 קק״ל 3983.2 קק״לפחמימות 29.0 גרם 173.9 גרםשומן 16.1 גרם 96.7 גרםנתרן 1201.5 מ״ג 7209.3 מ״גחלבון 58.2 גרם 349.4 גרםסיבים תזונתיים 11.8 גרם 71.0 גרםשומן רווי 1.0 גרם 6.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 283.6 מ״ג 1701.4 מ״גברזל 3.3 מ״ג 19.9 מ״גאשלגן 2047.9 מ״ג 12287.3 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 7.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 664 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 כפות שמן זית
-
2 בצלים בינונייםקלופים
-
2 גבעולי סלרי
-
1 שורש פטרוזיליהקלוף
-
5 שיני שוםקלופות
-
1 ק"ג בשר צלי מס’ 5טרי וחתוך לקוביות גדולות
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית פפריקה חריפה
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
4 כפות רסק עגבניות
-
6 כוסות מים רותחים
-
1 1/2 כוסות שעועית לבנה יבשהמושרת לילה בהרבה מים
-
1/2 צרור פטרוזיליה
אופן הכנה
- קוצצים את הבצל, השום, הסלרי ושורש הפטרוזיליה לקוביות.
- בסיר הקרמי שמים שמן, בצל, סלרי, שורש פטרוזיליה, שום וקוביות בשר, סוגרים את המכסה ומפעילים על תכנית טיגון באויר חם ל-15 דקות. מדי פעם פותחים ומערבבים. חשוב לוודא זה שהבצל התרכך.
- מוסיפים את כל שאר המצרכים. סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור ה-SEAL סגור.
- מפעילים במצב HIGH ל-45 דקות ופותחים. טועמים ומתקנים תיבול בהתאם לצורך. אם הבשר עוד לא לגמרי רך אפשר להפעיל לעוד 10 דקות.
אופן הכנה
- קוצצים את הבצל, השום, הסלרי ושורש הפטרוזיליה לקוביות.
- בסיר הקרמי שמים שמן, בצל, סלרי, שורש פטרוזיליה, שום וקוביות בשר, סוגרים את המכסה ומפעילים על תכנית טיגון באויר חם ל-15 דקות. מדי פעם פותחים ומערבבים. חשוב לוודא זה שהבצל התרכך.
- מוסיפים את כל שאר המצרכים. סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור ה-SEAL סגור.
- מפעילים במצב HIGH ל-45 דקות ופותחים. טועמים ומתקנים תיבול בהתאם לצורך. אם הבשר עוד לא לגמרי רך אפשר להפעיל לעוד 10 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
מצויין!, טעים מאוד
כיצד מכינים בסיר בישול רגיל?
אפשר להכין בסיר בישול רגיל אך זמן הבישול יהיה ארוך יותר.