רקע הנמל מעודכן

מרק גריסים ופטריות

מרק פטריות עם גריסי פנינה שהוא חלום! סמיך ועשיר אבל גם עדין והכי הכי קל להכין. מושלם לימים הקרירים ומקור נהדר לחלבון
מרק פטריות עם גריסי פנינה שהוא חלום! סמיך ועשיר אבל גם עדין והכי הכי קל להכין. מושלם לימים הקרירים ומקור נהדר לחלבון
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
15 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    115
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 115.0 קק״ל 919.7 קק״ל
    פחמימות 19.5 גרם 156.2 גרם
    שומן 2.9 גרם 23.0 גרם
    נתרן 331.2 מ״ג 2649.9 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 21.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 24.6 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 3.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 19.3 מ״ג 154.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.6 מ״ג
    אשלגן 55.4 מ״ג 443.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    115
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 115.0 קק״ל 919.7 קק״ל
    פחמימות 19.5 גרם 156.2 גרם
    שומן 2.9 גרם 23.0 גרם
    נתרן 331.2 מ״ג 2649.9 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 21.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 24.6 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 3.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 19.3 מ״ג 154.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.6 מ״ג
    אשלגן 55.4 מ״ג 443.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
רחלי קרוט
X

15 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ואת השום אפשר או לכתוש או לפרוס דק או להשאיר שלמים למי שאוהב ביסים של שום. פורסים את הפטריות לפרוסות, לא צריך דק, וקוצצים דק את עלי הפטרוזיליה.
  2. בסיר בינוני גדול שמים שמן זית ומטגנים את הבצלים והשום עד שהם מתרככים.
  3. מוסיפים את הפטריות ומטגנים יחד עד שהפטריות מתכווצות מעט ונצרבות. זה לוקח בערך 15 דקות אז סבלנות.
  4. שוטפים את גריסי הפנינה במים זורמים עד שהמים צלולים.
  5. מוסיפים למרק אבקת מרק פטריות, מלח, פלפל שחור, גריסים ו-2 ליטר מים ומבשלים יחד עד שהגריסים רכים. בערך 45 דקות.
  6. בקערה קטנה או בכוס מערבבים את הקורנפלור עם המים עד שאין גושי קורנפלור ומעבירים לסיר. מוסיפים את עלי הפטרוזיליה הקצוצים.
  7. מבשלים יחד במשך 15 דקות או עד שהמרק מסמיך מעט ומגישים חם חם.
מרק גריסים ופטריות1
מרק גריסים ופטריות. צילום: רחלי קרוט

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות