מרק טאקו מקסיקני: כל מרכיבי הטאקו, אבל במרק
קבלו טייק אוף מגניב למנת הטאקו המקסיקנית. מרק טאקו עשוי שעועית עם עגבניות, בשר טחון ותירס, עם נאצ'וס לטבילה ואבוקדו וצ'ילי לקישוט!
קבלו טייק אוף מגניב למנת הטאקו המקסיקנית. מרק טאקו עשוי שעועית עם עגבניות, בשר טחון ותירס, עם נאצ'וס לטבילה ואבוקדו וצ'ילי לקישוט!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 619.6 קק״ל 3098.2 קק״לפחמימות 45.3 גרם 226.6 גרםסוכר 7.6 גרם 37.9 גרםשומן 28.7 גרם 143.6 גרםנתרן 1818.6 מ״ג 9092.9 מ״גחלבון 37.0 גרם 184.8 גרםסיבים תזונתיים 11.5 גרם 57.5 גרםשומן רווי 7.1 גרם 35.5 גרםכולסטרול 91.0 מ״ג 455.0 מ״גסידן 81.2 מ״ג 406.1 מ״גברזל 5.4 מ״ג 26.9 מ״גאשלגן 1029.4 מ״ג 5147.1 מ״גאבץ 7.9 מ״ג 39.3 מ״גסגור
-
מרכיבים20
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות620
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 619.6 קק״ל 3098.2 קק״לפחמימות 45.3 גרם 226.6 גרםסוכר 7.6 גרם 37.9 גרםשומן 28.7 גרם 143.6 גרםנתרן 1818.6 מ״ג 9092.9 מ״גחלבון 37.0 גרם 184.8 גרםסיבים תזונתיים 11.5 גרם 57.5 גרםשומן רווי 7.1 גרם 35.5 גרםכולסטרול 91.0 מ״ג 455.0 מ״גסידן 81.2 מ״ג 406.1 מ״גברזל 5.4 מ״ג 26.9 מ״גאשלגן 1029.4 מ״ג 5147.1 מ״גאבץ 7.9 מ״ג 39.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 20 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 620 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כפות שמן קנולה
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
1 בצל בינוניקצוץ
-
3 שיני שוםכתושות
-
1 פלפל ירוק בינוניחתוך לקוביות קטנות
-
1 כף גדושה רסק עגבניות
-
1 כף אבקת מרק עוף
-
1 כפית אבקת צ’יליחריף, או לפי הטעם
-
1 כפית כמון טחון
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 קופסת שימורים שעועית שחורהמסוננת
-
1 קופסת שימורים שעועית אדומהמסוננת
-
1 קופסת שימורים גרגירי תירסמסוננים
-
1 צנצנת רוטב עגבניות נפוליטנה
-
3 כוסות מים רותחים
הגשה
-
1 אבוקדו בינוניחתוך לרצועות
-
חופן פלפל צ’ילי אדוםאו ירוק חריף, חתוך לטבעות
-
חופן כוסברהקצוצה
אופן הכנה
- מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים את הבשר תוך כדי שמפוררים בו את הגושים, עד שהוא מחליף את צבעו.
- מוסיפים את הבצל, השום והגמבה, מערבבים וממשיכים לטגן במשך 4 דקות.
- מתבלים ומוסיפים את הרסק ואת אבקת מרק העוף ומערבבים היטב.
- מוסיפים את שני סוגי השעועית, התירס, רוטב העגבניות והמים ומערבבים היטב.
- מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה במשך כ-30 דקות. אם המרק סמיך מדי, אפשר להוסיף מעט מים רותחים.
- טועמים ומתקנים תיבול.
- מגישים את המרק עם אבוקדו, טבעות פלפל חריף ועלי כוסברה.
אופן הכנה
- מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים את הבשר תוך כדי שמפוררים בו את הגושים, עד שהוא מחליף את צבעו.
- מוסיפים את הבצל, השום והגמבה, מערבבים וממשיכים לטגן במשך 4 דקות.
- מתבלים ומוסיפים את הרסק ואת אבקת מרק העוף ומערבבים היטב.
- מוסיפים את שני סוגי השעועית, התירס, רוטב העגבניות והמים ומערבבים היטב.
- מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה במשך כ-30 דקות. אם המרק סמיך מדי, אפשר להוסיף מעט מים רותחים.
- טועמים ומתקנים תיבול.
- מגישים את המרק עם אבוקדו, טבעות פלפל חריף ועלי כוסברה.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
שינוי מרענן ???