מרק טאקו מקסיקני: כל מרכיבי הטאקו, אבל במרק

קבלו טייק אוף מגניב למנת הטאקו המקסיקנית. מרק טאקו עשוי שעועית עם עגבניות, בשר טחון ותירס, עם נאצ'וס לטבילה ואבוקדו וצ'ילי לקישוט!
קבלו טייק אוף מגניב למנת הטאקו המקסיקנית. מרק טאקו עשוי שעועית עם עגבניות, בשר טחון ותירס, עם נאצ'וס לטבילה ואבוקדו וצ'ילי לקישוט!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    620
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 619.6 קק״ל 3098.2 קק״ל
    פחמימות 45.3 גרם 226.6 גרם
    סוכר 7.6 גרם 37.9 גרם
    שומן 28.7 גרם 143.6 גרם
    נתרן 1818.6 מ״ג 9092.9 מ״ג
    חלבון 37.0 גרם 184.8 גרם
    סיבים תזונתיים 11.5 גרם 57.5 גרם
    שומן רווי 7.1 גרם 35.5 גרם
    כולסטרול 91.0 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 81.2 מ״ג 406.1 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 26.9 מ״ג
    אשלגן 1029.4 מ״ג 5147.1 מ״ג
    אבץ 7.9 מ״ג 39.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    620
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 619.6 קק״ל 3098.2 קק״ל
    פחמימות 45.3 גרם 226.6 גרם
    סוכר 7.6 גרם 37.9 גרם
    שומן 28.7 גרם 143.6 גרם
    נתרן 1818.6 מ״ג 9092.9 מ״ג
    חלבון 37.0 גרם 184.8 גרם
    סיבים תזונתיים 11.5 גרם 57.5 גרם
    שומן רווי 7.1 גרם 35.5 גרם
    כולסטרול 91.0 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 81.2 מ״ג 406.1 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 26.9 מ״ג
    אשלגן 1029.4 מ״ג 5147.1 מ״ג
    אבץ 7.9 מ״ג 39.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
מערכת Foody
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


 אופן הכנה

  1. מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים את הבשר תוך כדי שמפוררים בו את הגושים, עד שהוא מחליף את צבעו.
  2. מוסיפים את הבצל, השום והגמבה, מערבבים וממשיכים לטגן במשך 4 דקות.

    מרק טאקו1
    מתבלים באבקת מרק עוף

  3. מתבלים ומוסיפים את הרסק ואת אבקת מרק העוף ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את שני סוגי השעועית, התירס, רוטב העגבניות והמים ומערבבים היטב.
  5. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה במשך כ-30 דקות. אם המרק סמיך מדי, אפשר להוסיף מעט מים רותחים.
  6. טועמים ומתקנים תיבול.
  7. מגישים את המרק עם אבוקדו, טבעות פלפל חריף ועלי כוסברה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק טאקו מקסיקני: כל מרכיבי הטאקו, אבל במרק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות