מרשים וטעים: מאפה קרם קשיו עם רוטב קרמל

רוצים להרשים אבל שיהיה גם סופר טעים? קבלו מתכון למאפה קרם קשיו עם רוטב קרמל על בסיס בצק עלים מוכן. הסוד הוא בעיצוב וברכיבים המעולים
רוצים להרשים אבל שיהיה גם סופר טעים? קבלו מתכון למאפה קרם קשיו עם רוטב קרמל על בסיס בצק עלים מוכן. הסוד הוא בעיצוב וברכיבים המעולים
  • שירן מתתיהו
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5821
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5821.4 קק״ל 5821.4 קק״ל
    פחמימות 625.4 גרם 625.4 גרם
    שומן 479.2 גרם 479.2 גרם
    נתרן 829.9 מ״ג 829.9 מ״ג
    חלבון 183.8 גרם 183.8 גרם
    סיבים תזונתיים 111.8 גרם 111.8 גרם
    שומן רווי 240.8 גרם 240.8 גרם
    כולסטרול 107.8 מ״ג 107.8 מ״ג
    סידן 167.5 מ״ג 167.5 מ״ג
    ברזל 114.9 מ״ג 114.9 מ״ג
    אשלגן 845.4 מ״ג 845.4 מ״ג
    אבץ 113.8 מ״ג 113.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5821
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5821.4 קק״ל 5821.4 קק״ל
    פחמימות 625.4 גרם 625.4 גרם
    שומן 479.2 גרם 479.2 גרם
    נתרן 829.9 מ״ג 829.9 מ״ג
    חלבון 183.8 גרם 183.8 גרם
    סיבים תזונתיים 111.8 גרם 111.8 גרם
    שומן רווי 240.8 גרם 240.8 גרם
    כולסטרול 107.8 מ״ג 107.8 מ״ג
    סידן 167.5 מ״ג 167.5 מ״ג
    ברזל 114.9 מ״ג 114.9 מ״ג
    אשלגן 845.4 מ״ג 845.4 מ״ג
    אבץ 113.8 מ״ג 113.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
שירן מתתיהו
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


בצק

קרם קשיו

רוטב שוקולד קרמל


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  2. טוחנים את הקשיו בבלנדר עד לקבלת אבקה. מוסיפים את הסוכר החום והחמאה ומעבדים עד לאיחוד.
  3. מוסיפים ביצה, מלח וקמח ומעבדים מעט, רק עד לקבלת קרם סמיך.

    מאפה קרם קשיו עם רוטב קרמל 1
    מכינים את קרם הקשיו

  4. פותחים את בצק העלים וקורצים שני עיגולים בקוטר של 22 ס”מ.

    מאפה קרם קשיו עם רוטב קרמל 2
    קורצים עיגולים גדולים מבצק העלים

  5. על תבנית מרופדת בנייר אפייה מניחים את העיגול הראשון ומעליו מורחים בנדיבות את קרם הקשיו. משאירים שוליים ריקים לסגירה.

    מאפה קרם קשיו עם רוטב קרמל 3
    מורחים קרם קשיו בנדיבות

  6. מניחים מעל הקרם עיגול נוסף של בצק ומהדקים את השוליים היטב.

    מאפה קרם קשיו עם רוטב קרמל 5
    מניחים את עיגול הבצק השני מעל שכבת הקרם

  7. מכניסים למקפיא למשך כ-15 דקות, עד להתייצבות הקרם, כדי שיהיה נוח לחיתוך.
  8. מוציאים מהמקפיא, מניחים כוס במרכז הבצק וחותכים פסים בעובי של כ-1.5 סנטימטר.

    מאפה קרם קשיו עם רוטב קרמל 6
    מניחים כוס הפוכה במרכז הבצק וחותכים פסים ליצירת “אצבעות” סביב הכוס

  9. מגלגלים כל אצבע שני גלגולים ומהדקים את הקצה לנייר האפייה.

    מאפה קרם קשיו עם רוטב קרמל 4
    מגלגלים את ה”אצבעות” ומהדקים את הקצה

  10. מורחים את המאפה בזהירות בחלמון ומכניסים לתנור לכ-30 דקות עד שהמאפה שחום.

    מאפה קרם קשיו עם רוטב קרמל 7
    מורחים את המאפה בחלמון ביצה

  11. מכינים את הגנאש: בכלי צר שמים שוקולד בלונדי ושמנת ומכניסים למיקרו למשך דקה.
  12. מערבלים עם בלנדר מוט עד לקבלת רוטב אחיד וחלק.
  13. מעבירים את הרוטב לקערה ומניחים במרכז המאפה.
  14. שומרים בכלי אטום במקרר עד 5 ימים. מחממים במיקרו או בתנור לפני ההגשה.

    מאפה קרם קשיו עם רוטב קרמל 8
    כמה יפה ככה טעים! צילום: שירן מתתיהו


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרשים וטעים: מאפה קרם קשיו עם רוטב קרמל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות