-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 286.9 קק״ל 3442.3 קק״לפחמימות 26.9 גרם 322.6 גרםשומן 17.5 גרם 210.4 גרםנתרן 38.9 מ״ג 466.8 מ״גחלבון 4.9 גרם 58.4 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.0 גרםשומן רווי 10.5 גרם 126.1 גרםכולסטרול 6.8 מ״ג 81.0 מ״גסידן 78.1 מ״ג 937.4 מ״גברזל 0.3 מ״ג 3.2 מ״גאשלגן 148.8 מ״ג 1785.9 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 4.1 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 24 שעות ו-10 דק׳
-
קלוריות287
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 286.9 קק״ל 3442.3 קק״לפחמימות 26.9 גרם 322.6 גרםשומן 17.5 גרם 210.4 גרםנתרן 38.9 מ״ג 466.8 מ״גחלבון 4.9 גרם 58.4 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.0 גרםשומן רווי 10.5 גרם 126.1 גרםכולסטרול 6.8 מ״ג 81.0 מ״גסידן 78.1 מ״ג 937.4 מ״גברזל 0.3 מ״ג 3.2 מ״גאשלגן 148.8 מ״ג 1785.9 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 4.1 מ״גסגור
הפעם החלטנו להקדים תרופה למכה ולהביא לכם מתכון עם גלידות לכל בני המשפחה, כך שכולם יהיו מרוצים! קבלו מתכון נהדר להכנת גלידה ביתית עם שלוש תוספות טעימות במיוחד לבחירתכם – תותים מתוקים, קפה נמס עשיר ושוקולד צ’יפס שמוסיף קראנץ’ לכל ביס.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 24 שעות ו-10 דק׳ | קלוריות 287 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס גלידה
-
3 3/4 כוסות חלב 3%
-
2 1/4 כוסות שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
-
1 כוס סוכר לבן
-
3 כפיות תמצית וניל
תוספות
-
1/4 כוס קפה נמס
-
1 כוס תותיםקפואים
-
1/4 כוס שוקולד צ’יפס
אופן הכנה
- שמים בקערה גדולה את החלב, השמנת המתוקה, הסוכר ותמצית הווניל ומערבבים היטב.
- מחלקים את התערובת ל-3 כוסות הערבול של הנינג’ה קרימי ומקפיאים למשך 24 שעות.
- לאחר 24 שעות מכניסים את כוסות הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
- כשהגלידות מוכנות יוצרים בכל אחת מהן גומחה עמוקה במרכז ומוסיפים לאחת את הקפה הנמס, לשנייה את התותים הקפואים ולשלישית את השוקולד צ’יפס.
- שמים את כוסות הערבול עם התוספות בנינג’ה קרימי אחת אחרי השנייה ולוחצים על תכנית “תוספות”.
- כאשר הגלידות מוכנות, יוצרים כדורים בעזרת כף גלידה ומגישים.
אופן הכנה
- שמים בקערה גדולה את החלב, השמנת המתוקה, הסוכר ותמצית הווניל ומערבבים היטב.
- מחלקים את התערובת ל-3 כוסות הערבול של הנינג’ה קרימי ומקפיאים למשך 24 שעות.
- לאחר 24 שעות מכניסים את כוסות הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
- כשהגלידות מוכנות יוצרים בכל אחת מהן גומחה עמוקה במרכז ומוסיפים לאחת את הקפה הנמס, לשנייה את התותים הקפואים ולשלישית את השוקולד צ’יפס.
- שמים את כוסות הערבול עם התוספות בנינג’ה קרימי אחת אחרי השנייה ולוחצים על תכנית “תוספות”.
- כאשר הגלידות מוכנות, יוצרים כדורים בעזרת כף גלידה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן