-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 86.8 קק״ל 868.2 קק״לפחמימות 20.3 גרם 202.7 גרםשומן 1.4 גרם 14.1 גרםנתרן 14.9 מ״ג 148.8 מ״גחלבון 2.2 גרם 22.0 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 26.6 גרםשומן רווי 0.6 גרם 6.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 46.1 מ״ג 461.4 מ״גברזל 1.5 מ״ג 14.9 מ״גאשלגן 184.4 מ״ג 1843.8 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 14.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל שעתיים ו-10 דק׳
-
קלוריות87
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 86.8 קק״ל 868.2 קק״לפחמימות 20.3 גרם 202.7 גרםשומן 1.4 גרם 14.1 גרםנתרן 14.9 מ״ג 148.8 מ״גחלבון 2.2 גרם 22.0 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 26.6 גרםשומן רווי 0.6 גרם 6.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 46.1 מ״ג 461.4 מ״גברזל 1.5 מ״ג 14.9 מ״גאשלגן 184.4 מ״ג 1843.8 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 14.4 מ״גסגור
כמה שאנחנו אוהבים גלידה, אנחנו עוד יותר אוהבים גלידה שלא צריך לצאת בשבילה לשמש הקופחת! ליאור קליין מציגה: גלידה ביתית ואפילו טבעונית, עם קוקוס ושוקולד, בניחוח של וניל ומייפל. מערבבים את כל המרכיבים יחד, מקפיאים, טוחנים ומגישים, בלי שלבים מיותרים ובלי עבודה קשה.
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-10 דק׳ | קלוריות 87 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
גלידה
-
2/3 כוס סירופ מייפל
-
2 כפיות תמצית וניל
-
1 כוס אבקת קקאו
-
4 כפות חמאת קשיו
-
2/3 כוס חלב סויהאו חלב אורז
-
קורט מלח דק
הגשה
-
מזרח מערבקלויים
-
מגורד
אופן הכנה
- מערבבים את כל מרכיבי הגלידה בקערה באמצעות מטרפה, עד לקבלת בלילה נוזלית ואחידה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית הסיליקון ומקפיאים במשך שעתיים לפחות.
- מוציאים את הגלידה מהמקפיא ומהתבנית וטוחנים בבלנדר, עד לקבלת מרקם חלק.
- מגישים בגביעי או בכוסות גלידה עם שבבי קוקוס קלויים ושוקולד מריר מגורד.
אופן הכנה
- מערבבים את כל מרכיבי הגלידה בקערה באמצעות מטרפה, עד לקבלת בלילה נוזלית ואחידה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית הסיליקון ומקפיאים במשך שעתיים לפחות.
- מוציאים את הגלידה מהמקפיא ומהתבנית וטוחנים בבלנדר, עד לקבלת מרקם חלק.
- מגישים בגביעי או בכוסות גלידה עם שבבי קוקוס קלויים ושוקולד מריר מגורד.
הכנתם את המתכון?
תגובות (2)
המתכון נראה מעולה! מה יכול להחליף את חמאת הקשיו? חמאת בוטנים יתאים? תודה רבה
אפשר להחליף בחמאת בוטנים, אך היתרון של חמאת הקשיו הוא המתיקות שלה (לעומת המליחות של חמאת הבוטנים). גם חמאת אגוזי לוז מתאימה כאן. אם עשית עם חמאת בוטנים, עדכני איך יצא!