קבב ביתי מושלם עם פטנט חכם שאפשר להקפיא מראש
קבב ביתי פשוט להכנה וטעים בטירוף, עם שום, עשבי תיבול ותבלינים. את הקבב אפשר גם להכין מראש ולשמור בהקפאה עד להפשרה וצלייה לארוחה מהירה ומזינה
קבב ביתי פשוט להכנה וטעים בטירוף, עם שום, עשבי תיבול ותבלינים. את הקבב אפשר גם להכין מראש ולשמור בהקפאה עד להפשרה וצלייה לארוחה מהירה ומזינה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 213.4 קק״ל 3841.2 קק״לפחמימות 0.8 גרם 13.6 גרםשומן 16.4 גרם 294.6 גרםנתרן 210.1 מ״ג 3781.8 מ״גחלבון 14.1 גרם 254.5 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 4.4 גרםשומן רווי 6.9 גרם 125.1 גרםכולסטרול 59.1 מ״ג 1063.0 מ״גסידן 19.1 מ״ג 343.0 מ״גברזל 1.9 מ״ג 33.3 מ״גאשלגן 184.4 מ״ג 3318.4 מ״גאבץ 3.6 מ״ג 65.4 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות213
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 213.4 קק״ל 3841.2 קק״לפחמימות 0.8 גרם 13.6 גרםשומן 16.4 גרם 294.6 גרםנתרן 210.1 מ״ג 3781.8 מ״גחלבון 14.1 גרם 254.5 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 4.4 גרםשומן רווי 6.9 גרם 125.1 גרםכולסטרול 59.1 מ״ג 1063.0 מ״גסידן 19.1 מ״ג 343.0 מ״גברזל 1.9 מ״ג 33.3 מ״גאשלגן 184.4 מ״ג 3318.4 מ״גאבץ 3.6 מ״ג 65.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 213 | כמות מנות 18 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג בשר בקר טחון
-
150 גרם שומן כבשקצוץ
-
3 שיני שוםכתושות
-
3/4 כוס פטרוזיליהקצוצה
-
3 כפות נענעקצוצה, לא חובה
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחוןאפשר גם פחות, לפי הטעם
-
1/2 כפית כמון טחון
-
1 קורט קינמון טחון
-
2 שקית זיפלוק גדולותלהקפאה
אופן הכנה
- מערבבים בקערה היטב את כל המרכיבים ולשים את הבשר עם כל הרכיבים יחד למשך כ-2 דקות.
- מעבירים ל-2 שקיות זיפלוק גדולות המתאימות להקפאה.
- משטחים בהן את תערובת הבשר לשכבה בעובי אחיד. סוגרים את השקית.
- מסמנים בעזרת סרגל 9 קוביות על גבי השקית הממולאת (פשוט לוחצים עם הסרגל על השקית עם הבשר עד שנוצר סימון של קו ישר. 3 קווי אורך ו-3 קווי רוחב).
- מכניסים למקפיא עד להפשרה ולצלייה.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה היטב את כל המרכיבים ולשים את הבשר עם כל הרכיבים יחד למשך כ-2 דקות.
- מעבירים ל-2 שקיות זיפלוק גדולות המתאימות להקפאה.
- משטחים בהן את תערובת הבשר לשכבה בעובי אחיד. סוגרים את השקית.
- מסמנים בעזרת סרגל 9 קוביות על גבי השקית הממולאת (פשוט לוחצים עם הסרגל על השקית עם הבשר עד שנוצר סימון של קו ישר. 3 קווי אורך ו-3 קווי רוחב).
- מכניסים למקפיא עד להפשרה ולצלייה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן