מתכון של טירמיסו עם בישקוטים ביתיים
עדי מרום מפתיעה עם מתכון חדש של טירמיסו ריבת חלב עם בישקוטים ביתיים. אחרי שתכינו אותם פעם אחת לא תצליחו לקנות קנויים. בתיאבון!
עדי מרום מפתיעה עם מתכון חדש של טירמיסו ריבת חלב עם בישקוטים ביתיים. אחרי שתכינו אותם פעם אחת לא תצליחו לקנות קנויים. בתיאבון!
- עדי מרום
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6266.0 קק״ל 6266.0 קק״לפחמימות 510.9 גרם 510.9 גרםשומן 386.1 גרם 386.1 גרםנתרן 1330.1 מ״ג 1330.1 מ״גחלבון 125.1 גרם 125.1 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 4.0 גרםשומן רווי 196.2 גרם 196.2 גרםכולסטרול 2157.7 מ״ג 2157.7 מ״גסידן 1469.8 מ״ג 1469.8 מ״גברזל 5.9 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 2028.2 מ״ג 2028.2 מ״גאבץ 8.4 מ״ג 8.4 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה שעהכולל 5 שעות
-
קלוריות6266
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6266.0 קק״ל 6266.0 קק״לפחמימות 510.9 גרם 510.9 גרםשומן 386.1 גרם 386.1 גרםנתרן 1330.1 מ״ג 1330.1 מ״גחלבון 125.1 גרם 125.1 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 4.0 גרםשומן רווי 196.2 גרם 196.2 גרםכולסטרול 2157.7 מ״ג 2157.7 מ״גסידן 1469.8 מ״ג 1469.8 מ״גברזל 5.9 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 2028.2 מ״ג 2028.2 מ״גאבץ 8.4 מ״ג 8.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה שעה | זמן כולל 5 שעות | קלוריות 6266 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בישקוטים ביתיים
קרם
-
200 גרם גבינת מסקרפונה
-
400 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
טבילת הבישקוטים
-
2 כוסות חלב 3%
גנאש
-
150 גרם ריבת חלב
-
50 גרם חמאה
-
100 גרם שקדים פרוסים
אופן הכנה
- מכינים את הבישקוטים: מפרידים ל2 קערות חלבונים וחלמונים, את החלבונים מניחים בקערת המיקסר עם קורט מלח, מפעילים עם בלון הקצפה ומוסיפים בהדרגה חצי מכמות הסוכר כ7 דקות עד קבלת קצף יציב.
- בקערת החלמונים מניחים את יתרת הסוכר וטורפים טוב טוב מספר דקות עד קבלת קצף בהיר.
- מאחדים בין התערובות בתנועות קיפול עד קבלת מסה חלקה, מוסיפים את הקמח והקורנפלור ומקפלים עד איחוד.
- מעבירים לשקית זילוף עם צנתר עגול חלק ומזלפים בישקוטים באורך 4 מ״מ. בוזקים בנדיבות אבקת סוכר ומכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו כ12 דקות, מוציאים ומצננים על השיש.
- מכינים את הקרם: בקערת המיקסר מניחים גבינת מסקרפונה, שמנת להקצפה וסוכר ומפעילים עד קבלת קרם, מוסיפים פודינג וניל ומפעילים עד איחוד.
- מרכיבים את הטירמיסו: מכינים קערה עם חלב וטובלים את הבישקוטים שהכנו.
- מניחים במסודר בתבנית מלבנית עד שמתקבלת שכבה אחידה, מעל מניחים חצי מכמות הקרם ומיישרים, טובלים שוב בישקוטים בחלב ומסדרים אחד ליד השני. מכסים ביתרת הקרם ומיישרים, מכניסים למקרר לשעה.
- מכינים את הציפוי: מניחים על תבנית עם נייר אפייה שקדים פרוסים, מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות כ10 דקות ומצננים על השיש.
- בקערה ממיסים חמאה ומוסיפים ריבת חלב, מערבבים ומוסיפים את השקדים שקלינו, מניחים מעל העוגה את הציפוי ומיישרים בעזרת פלטה, את העוגה מכניסים למקרר ל3 שעות לפחות להתייצבות ואז מגישים. תהנו!
אופן הכנה
- מכינים את הבישקוטים: מפרידים ל2 קערות חלבונים וחלמונים, את החלבונים מניחים בקערת המיקסר עם קורט מלח, מפעילים עם בלון הקצפה ומוסיפים בהדרגה חצי מכמות הסוכר כ7 דקות עד קבלת קצף יציב.
- בקערת החלמונים מניחים את יתרת הסוכר וטורפים טוב טוב מספר דקות עד קבלת קצף בהיר.
- מאחדים בין התערובות בתנועות קיפול עד קבלת מסה חלקה, מוסיפים את הקמח והקורנפלור ומקפלים עד איחוד.
- מעבירים לשקית זילוף עם צנתר עגול חלק ומזלפים בישקוטים באורך 4 מ״מ. בוזקים בנדיבות אבקת סוכר ומכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו כ12 דקות, מוציאים ומצננים על השיש.
- מכינים את הקרם: בקערת המיקסר מניחים גבינת מסקרפונה, שמנת להקצפה וסוכר ומפעילים עד קבלת קרם, מוסיפים פודינג וניל ומפעילים עד איחוד.
- מרכיבים את הטירמיסו: מכינים קערה עם חלב וטובלים את הבישקוטים שהכנו.
- מניחים במסודר בתבנית מלבנית עד שמתקבלת שכבה אחידה, מעל מניחים חצי מכמות הקרם ומיישרים, טובלים שוב בישקוטים בחלב ומסדרים אחד ליד השני. מכסים ביתרת הקרם ומיישרים, מכניסים למקרר לשעה.
- מכינים את הציפוי: מניחים על תבנית עם נייר אפייה שקדים פרוסים, מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות כ10 דקות ומצננים על השיש.
- בקערה ממיסים חמאה ומוסיפים ריבת חלב, מערבבים ומוסיפים את השקדים שקלינו, מניחים מעל העוגה את הציפוי ומיישרים בעזרת פלטה, את העוגה מכניסים למקרר ל3 שעות לפחות להתייצבות ואז מגישים. תהנו!
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
האם אפשר להחליף במקום גבינת מסקרפונה לקרם מסקרפונה ?
זה יצא מאוד מתוק ובמרקם פחות מתאים