נאמס ויאטנמי ממולא בשר בקר: ארוחה שהיא חוויה!
חגיגה של שואו וחוויית טעמים מדהימה, עם נאמס ויאטנמי קריספי ממולא בשר, שעוטפים בעלי חסה וטובלים בשלל רטבים אסייתיים מענגים
חגיגה של שואו וחוויית טעמים מדהימה, עם נאמס ויאטנמי קריספי ממולא בשר, שעוטפים בעלי חסה וטובלים בשלל רטבים אסייתיים מענגים
- מלי זיידמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 124.5 קק״ל 1493.7 קק״לפחמימות 13.0 גרם 156.2 גרםשומן 10.3 גרם 123.3 גרםנתרן 476.6 מ״ג 5719.7 מ״גחלבון 12.9 גרם 155.3 גרםסיבים תזונתיים 6.4 גרם 77.1 גרםשומן רווי 7.8 גרם 93.7 גרםכולסטרול 29.2 מ״ג 350.1 מ״גסידן 11.8 מ״ג 142.1 מ״גברזל 7.2 מ״ג 86.1 מ״גאשלגן 86.2 מ״ג 1034.1 מ״גאבץ 8.0 מ״ג 96.5 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות125
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 124.5 קק״ל 1493.7 קק״לפחמימות 13.0 גרם 156.2 גרםשומן 10.3 גרם 123.3 גרםנתרן 476.6 מ״ג 5719.7 מ״גחלבון 12.9 גרם 155.3 גרםסיבים תזונתיים 6.4 גרם 77.1 גרםשומן רווי 7.8 גרם 93.7 גרםכולסטרול 29.2 מ״ג 350.1 מ״גסידן 11.8 מ״ג 142.1 מ״גברזל 7.2 מ״ג 86.1 מ״גאשלגן 86.2 מ״ג 1034.1 מ״גאבץ 8.0 מ״ג 96.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 125 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה דפי אורזמזרח מערבצבעוניים
-
300 גרם בשר בקר טחוןטחון פעמיים
-
צרור בצל ירוק
-
1/2 כוס כוסברה
-
4 כפות רוטב טריאקימזרח מערב
-
1/2 כפית מלח דק
-
לטיגון עמוק
הגשה
-
חופן כוסברהעלים
-
חופן נענעעלים
-
מזרח מערב
-
1 כפית שמן שומשוםמזרח מערב
אופן הכנה
- קוצצים את הבצל הירוק והכוסברה. מוסיפים את הבשר הטחון, רוטב הטריאקי והמלח ומערבבים היטב.
- בקערה רחבה שתכיל את דפי האורז ממלאים מים פושרים.
- טובלים דף אורז במים למשך דקה, עד שהוא מתרכך ונעשה גמיש ואז מוציאים ופורשים אותו על מגבת או על משטח נקי.
- יוצרים קציצה מאורכת של בשר, מניחים בתחתית הדף בצורה אופקית קרוב אלינו ומגלגלים - מקפלים שוליים מהצדדים פנימה וממשיכים בגלגול לקבלת אגרול.
- מניחים את הנאמס על צלחת משומנת בספריי שמן (כדי שלא יידבקו לצלחת).
- מסדרים את המנה: יוצרים קעריות חסה יפות מעלי חסה שלמים עגולים ומניחים במגש. בקערית אחרת מניחים את עלי הכוסברה ובשנייה את עלי הנענע. גם את הרטבים מסדרים בקעריות לטבילה.
- מחממים שמן עמוק בסיר לחום בינוני ומחליקים בזהירות את הנאמס לשמן. מטגנים במחזורים, בכל פעם במשך 4 דקות והופכים באמצע. מוציאים לנייר סופג ומגישים מיד.
- מכניסים לתוך עלה חסה אגרול אחד ועשבי תיבול, מזלפים את שמן השומשום מעל כל אגרול, מגלגלים את החסה סביבו, ונהנים.
אופן הכנה
- קוצצים את הבצל הירוק והכוסברה. מוסיפים את הבשר הטחון, רוטב הטריאקי והמלח ומערבבים היטב.
- בקערה רחבה שתכיל את דפי האורז ממלאים מים פושרים.
- טובלים דף אורז במים למשך דקה, עד שהוא מתרכך ונעשה גמיש ואז מוציאים ופורשים אותו על מגבת או על משטח נקי.
- יוצרים קציצה מאורכת של בשר, מניחים בתחתית הדף בצורה אופקית קרוב אלינו ומגלגלים - מקפלים שוליים מהצדדים פנימה וממשיכים בגלגול לקבלת אגרול.
- מניחים את הנאמס על צלחת משומנת בספריי שמן (כדי שלא יידבקו לצלחת).
- מסדרים את המנה: יוצרים קעריות חסה יפות מעלי חסה שלמים עגולים ומניחים במגש. בקערית אחרת מניחים את עלי הכוסברה ובשנייה את עלי הנענע. גם את הרטבים מסדרים בקעריות לטבילה.
- מחממים שמן עמוק בסיר לחום בינוני ומחליקים בזהירות את הנאמס לשמן. מטגנים במחזורים, בכל פעם במשך 4 דקות והופכים באמצע. מוציאים לנייר סופג ומגישים מיד.
- מכניסים לתוך עלה חסה אגרול אחד ועשבי תיבול, מזלפים את שמן השומשום מעל כל אגרול, מגלגלים את החסה סביבו, ונהנים.
בשיתוף עם מזרח מערב
עוד מתכונים אסייתים שאתם חייבים להכין:
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
לא מבשלים את הבשר לפני המילוי?
היי רונית, לא, אין צורך לבשל אותו לפני כן. הוא יתבשל במהלך הטיגון.
????
אפשר לאפות בתנור?
אפשר, אבל עדיף לטגן כדי שהנאמס יצאו קריספים.
אני אופה בתנור, אחרי שאני מלטפת את החלק העליון בביצה ושומשום. כמו בורקס.