מה לומדים לבשל היום? נודלס עוף וירקות מוקפץ של בת חן דיאמנט
- בת חן דיאמנט
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 798.2 קק״ל 3192.8 קק״לפחמימות 93.3 גרם 373.1 גרםסוכר 4.8 גרם 19.0 גרםשומן 20.4 גרם 81.7 גרםנתרן 568.8 מ״ג 2275.1 מ״גחלבון 65.2 גרם 260.6 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.5 גרםשומן רווי 2.4 גרם 9.6 גרםכולסטרול 182.5 מ״ג 730.0 מ״גסידן 40.2 מ״ג 160.8 מ״גברזל 1.9 מ״ג 7.7 מ״גאשלגן 982.2 מ״ג 3928.9 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 10.7 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות798
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 798.2 קק״ל 3192.8 קק״לפחמימות 93.3 גרם 373.1 גרםסוכר 4.8 גרם 19.0 גרםשומן 20.4 גרם 81.7 גרםנתרן 568.8 מ״ג 2275.1 מ״גחלבון 65.2 גרם 260.6 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.5 גרםשומן רווי 2.4 גרם 9.6 גרםכולסטרול 182.5 מ״ג 730.0 מ״גסידן 40.2 מ״ג 160.8 מ״גברזל 1.9 מ״ג 7.7 מ״גאשלגן 982.2 מ״ג 3928.9 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 10.7 מ״גסגור
ברוכים הבאים לאקדמיה של קנור!
האקדמיה של קנור נוצרה כדי שנבשל אתכם ביחד! כאן תקבלו טיפים, מתכונים ומגוון כלים שימושיים שיעזרו לכם לבשל נכון ובריא והכי חשוב, יקלו עליכם בביצוע המשימה.
בואו והצטרפו לשיעור של בת חן דיאמנט שמלמדת אתכם היום איך להכין נודלס עם נתחי עוף וירקות מוקפצים בטעמים אסייתיים!
הידעתם? שילוב ירקות בצבעים שונים מעשיר את המנה ברכיבים נוגדי חמצון, אשר עוזרים לגופנו להתמודד עם חומרים מזיקים הנקראים רדיקלים חופשיים. כמו כן, ירקות במגוון צבעים תורמים שלל ויטמינים ומינרליים כמו למשל: הגזר עשיר בויטמין a בטא קרוטן והכרוב עשיר ב– ויטמין c.
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 798 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג פילה עוףחתוך דק ורחב (שטח פנים רחב שמתאים להקפצה)
-
1 חבילה אטריות אורז דקיקות
-
3 כפות שמן קנולהחלוטה
-
1 כף שורש ג’ינג’רקצוץ דק
-
4 שיני שוםקצוצות
-
1 כוס גזרחתוך לגפרורים דקים - ג'וליאנים
-
1 כוס כרוב לבןפרוס דק מאוד
-
2 כוסות אפונת שלגחלוטה
-
5 גבעולי בצל ירוקחתוכים לטבעות
-
1 כוס נבטים סינייםעבים
-
1 כף שומשוםקלוי
מרינדת העוף
-
2 כפות רוטב סויה קלאסי קנור
-
2 כפות קורנפלור
-
1 קורט פלפל לבן טחון
רוטב להקפצה
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק קנור
אופן הכנה
- משרים את העוף במרינדה למשך עשר דקות.
- משרים את אטריות האורז במים פושרים עד חמים כשעה עד ריכוך ומסננים. (ניתן להכין יום לפני ולשמור במקרר).
- מחממים ווק, כאשר הווק מעלה מעט עשן מוסיפים 2 כפות שמן ואת נתחוני העוף, מקפיצים כחמש דקות עד להשחמה, בסיום מוציאים הצידה למגש.
- לאותו ווק מוסיפים כף שמן ,ג’ינג’ר, שום ומערבבים כחצי דקה עד הזהבה קלה, מוסיפים גזר, כרוב, אפונת שלג ומקפיצים למשך 2-3 דקות עד להשחמה.
- מוסיפים את העוף והאטריות לווק ומערבבים. מוסיפים את הרוטב ומבשלים עד שהרוטב עוטף את העוף והאטריות.
- מוסיפים נבטים, טבעות בצל ירוק, מערבבים, מפזרים מעל שומשום קלוי ומגישים.
אופן הכנה
- משרים את העוף במרינדה למשך עשר דקות.
- משרים את אטריות האורז במים פושרים עד חמים כשעה עד ריכוך ומסננים. (ניתן להכין יום לפני ולשמור במקרר).
- מחממים ווק, כאשר הווק מעלה מעט עשן מוסיפים 2 כפות שמן ואת נתחוני העוף, מקפיצים כחמש דקות עד להשחמה, בסיום מוציאים הצידה למגש.
- לאותו ווק מוסיפים כף שמן ,ג’ינג’ר, שום ומערבבים כחצי דקה עד הזהבה קלה, מוסיפים גזר, כרוב, אפונת שלג ומקפיצים למשך 2-3 דקות עד להשחמה.
- מוסיפים את העוף והאטריות לווק ומערבבים. מוסיפים את הרוטב ומבשלים עד שהרוטב עוטף את העוף והאטריות.
- מוסיפים נבטים, טבעות בצל ירוק, מערבבים, מפזרים מעל שומשום קלוי ומגישים.
הכנתם את המתכון?
תגובות (2)
נראה מעולה….רק תחליטו אם איטריות אורז או ביצים…אני מעדיפה אורז ??
אטריות אורז כמובן. תודה על ההערה המתכון תוקן (: