סביצ’ה סלמון בקערות צ’יפס דפי שעועית

קעריות של דפי שעועית שמכינים כמו צ'יפס בשמן חם תוך 10 שניות! בחרנו למלא אותם סביצ'ה סלמון אבל אתם יכולים למלא אותו במה שאתם אוהבים!
קעריות של דפי שעועית שמכינים כמו צ'יפס בשמן חם תוך 10 שניות! בחרנו למלא אותם סביצ'ה סלמון אבל אתם יכולים למלא אותו במה שאתם אוהבים!
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    42
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 41.9 קק״ל 838.6 קק״ל
    פחמימות 4.3 גרם 86.0 גרם
    שומן 1.8 גרם 35.7 גרם
    נתרן 82.3 מ״ג 1645.9 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 40.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 5.1 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 5.3 גרם
    כולסטרול 0.7 מ״ג 13.8 מ״ג
    סידן 0.9 מ״ג 18.6 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 4.0 מ״ג 79.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    42
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 41.9 קק״ל 838.6 קק״ל
    פחמימות 4.3 גרם 86.0 גרם
    שומן 1.8 גרם 35.7 גרם
    נתרן 82.3 מ״ג 1645.9 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 40.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 5.1 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 5.3 גרם
    כולסטרול 0.7 מ״ג 13.8 מ״ג
    סידן 0.9 מ״ג 18.6 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 4.0 מ״ג 79.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
חיה טבואדה
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים מחבת עם שמן בגובה של 1/2 כף.
  2. מכניסים את שבבי השעועית לשמן החם ובעזרת כף לוחצים על הדף מעט כדי שיווצר שקע למילוי. שימו לב להוציא מייד את הדף לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  3. בקערה מערבבים את הסלמון יחד עם מיונז וסרירצ’ה. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי טעם.
  4. מרכיבים את הביס: שמים בקערת השעועית שהכנו את הדג המתובל. מקשטים בבצל ירוק ובתיאבון!
סביצ'ה סלמון בקערות צ'יפס דפי שעועית
סביצ’ה סלמון בקערות צ’יפס דפי שעועית. צילום: חיה טבואדה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות