-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 68.2 קק״ל 1091.5 קק״לפחמימות 2.4 גרם 37.7 גרםשומן 4.7 גרם 75.0 גרםנתרן 66.3 מ״ג 1060.5 מ״גחלבון 3.4 גרם 54.8 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 18.9 גרםשומן רווי 0.7 גרם 10.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.2 מ״ג 50.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.8 מ״גאשלגן 69.3 מ״ג 1109.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.1 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות68
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 68.2 קק״ל 1091.5 קק״לפחמימות 2.4 גרם 37.7 גרםשומן 4.7 גרם 75.0 גרםנתרן 66.3 מ״ג 1060.5 מ״גחלבון 3.4 גרם 54.8 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 18.9 גרםשומן רווי 0.7 גרם 10.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.2 מ״ג 50.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.8 מ״גאשלגן 69.3 מ״ג 1109.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 68 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
סביצ'ה
-
1 תפוח עץ פינק ליידי גדול
-
250 גרם פילה דג סלמוןללא עור ועצמות
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
1/2 בצל סגול בינוניקלוף
-
1/3 צרור כוסברהעלים בלבד
-
20 עלי נענע
-
2 כפות מיץ לימון
-
1 אבוקדו בינוני
-
3 כפות שמן זית
-
1/3 כפית מלח דק
אופן הכנה
- מכינים את הסביצ’ה: חותכים את הסלמון לקוביות בגודל 1 ס”מ (אפשר לבקש מהמוכר) וחותכים את התפוח לקוביות קטנות (בערך חצי מגודל הסלמון).
- קוצצים דק את עשבי התיבול והצ’ילי.
- מערבבים את כל המצרכים ומניחים בצד.
- מכינים את הקריספי דפי אורז: חותכים את דף האורז ל-8 משולשים ומטגנים בשמן עמוק, שכבר רותח, במשך שנייה רק עד שהדף מתנפח. מוציאים לנייר סופג.
- לוקחים את התערובת שהכנו ומגישים מעל קריספי דפי אורז.
אופן הכנה
- מכינים את הסביצ’ה: חותכים את הסלמון לקוביות בגודל 1 ס”מ (אפשר לבקש מהמוכר) וחותכים את התפוח לקוביות קטנות (בערך חצי מגודל הסלמון).
- קוצצים דק את עשבי התיבול והצ’ילי.
- מערבבים את כל המצרכים ומניחים בצד.
- מכינים את הקריספי דפי אורז: חותכים את דף האורז ל-8 משולשים ומטגנים בשמן עמוק, שכבר רותח, במשך שנייה רק עד שהדף מתנפח. מוציאים לנייר סופג.
- לוקחים את התערובת שהכנו ומגישים מעל קריספי דפי אורז.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן