העיקר זה הרומנטיקה – סופלה שוקולד וקרמל של קרין גורן
קבלו מתכון נפלא של סופלה שוקולד חם ומפנק עם קוביית שוקולד במילוי קרמל במרכז, לתוספת של טעם מפתיע. חותכים ומגלים קרמל נוזלי ומשגע מבפנים
קבלו מתכון נפלא של סופלה שוקולד חם ומפנק עם קוביית שוקולד במילוי קרמל במרכז, לתוספת של טעם מפתיע. חותכים ומגלים קרמל נוזלי ומשגע מבפנים
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 514.5 קק״ל 2058.2 קק״לפחמימות 51.6 גרם 206.4 גרםשומן 32.9 גרם 131.5 גרםנתרן 93.9 מ״ג 375.5 מ״גחלבון 9.2 גרם 36.7 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 13.6 גרםשומן רווי 19.5 גרם 78.2 גרםכולסטרול 257.9 מ״ג 1031.6 מ״גסידן 50.1 מ״ג 200.4 מ״גברזל 3.5 מ״ג 14.1 מ״גאשלגן 221.1 מ״ג 884.3 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 9.6 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות515
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 514.5 קק״ל 2058.2 קק״לפחמימות 51.6 גרם 206.4 גרםשומן 32.9 גרם 131.5 גרםנתרן 93.9 מ״ג 375.5 מ״גחלבון 9.2 גרם 36.7 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 13.6 גרםשומן רווי 19.5 גרם 78.2 גרםכולסטרול 257.9 מ״ג 1031.6 מ״גסידן 50.1 מ״ג 200.4 מ״גברזל 3.5 מ״ג 14.1 מ״גאשלגן 221.1 מ״ג 884.3 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 9.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 515 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
100 גרם שוקולד מריר
-
100 גרם חמאה
-
1/2כוס או 100 גרם סוכר לבן
-
2 ביצים M
-
2 חלמונים M
-
45גרם או 5 כפות קמח לבן
-
4 קוביות שוקולד במילוי קרמל קטנות
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את תבניות האלומיניום החד פעמיות בתרסיס השמן ומעמידים על תבנית אפייה.
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה. מוסיפים את הסוכר וטורפים לאיחוד. מוסיפים את הביצים והחלמונים וטורפים לאיחוד.
- טורפים פנימה את הקמח עד שאין גושים.
- מוזגים את הבלילה לתבניות האישיות. מטביעים פנימה את קוביות השוקולד.
- אופים כ-15 דקות עד ששולי הסופלה יציבים והמרכז עדיין רך.
- מצננים 2 דקות ומשחררים מהתבניות. חותכים בסכין לגילוי הלבה הנוזלית. מגישים חם.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את תבניות האלומיניום החד פעמיות בתרסיס השמן ומעמידים על תבנית אפייה.
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה. מוסיפים את הסוכר וטורפים לאיחוד. מוסיפים את הביצים והחלמונים וטורפים לאיחוד.
- טורפים פנימה את הקמח עד שאין גושים.
- מוזגים את הבלילה לתבניות האישיות. מטביעים פנימה את קוביות השוקולד.
- אופים כ-15 דקות עד ששולי הסופלה יציבים והמרכז עדיין רך.
- מצננים 2 דקות ומשחררים מהתבניות. חותכים בסכין לגילוי הלבה הנוזלית. מגישים חם.
הערות
- משתמשים בתבניות אלומיניום חד פעמיות בנפח 1/2 כוס
הערות
- משתמשים בתבניות אלומיניום חד פעמיות בנפח 1/2 כוס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (17)
קרין קראתי את מה שהעלתה קריינית בשמך מעריצה אותך על מי שאת מדהימה את השראה להרבה נשים אני ממש התרגשתי , בכיתי כי בשנתיים האלה איבדתי את בעלי וממש הרגשתי אותך , המתכונים שלך הכי טובים שיש, המשותף לנו שאני מרוקאית ואוהבת את המטבח ואותך , הצליחי אליס רדושינסקי
מה עם גרסת פרווה?
אפשר להחליף את החמאה בנטורינה/מחמאה ואת השוקולד (שהוא חלבי) בשוקולד מריר (ואז אין את הקרמל).