סופריטו עוף ותפוחי אדמה עשיר וביתי

תבשיל סופריטו עוף ותפוחי אדמה נפלא של שי לי ליפא, תבשיל משפחתי ומנחם שמפיץ ריחות מעוררי תאבון בכל הבית. מנה שמתבשלת בבישול ארוך וממש שווה לחכות לה
תבשיל סופריטו עוף ותפוחי אדמה נפלא של שי לי ליפא, תבשיל משפחתי ומנחם שמפיץ ריחות מעוררי תאבון בכל הבית. מנה שמתבשלת בבישול ארוך וממש שווה לחכות לה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    348
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 348.0 קק״ל 2087.8 קק״ל
    פחמימות 40.9 גרם 245.4 גרם
    שומן 6.5 גרם 38.9 גרם
    נתרן 1295.8 מ״ג 7774.7 מ״ג
    חלבון 25.4 גרם 152.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.6 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 10.6 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סידן 11.7 מ״ג 69.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 72.5 מ״ג 434.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    348
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 348.0 קק״ל 2087.8 קק״ל
    פחמימות 40.9 גרם 245.4 גרם
    שומן 6.5 גרם 38.9 גרם
    נתרן 1295.8 מ״ג 7774.7 מ״ג
    חלבון 25.4 גרם 152.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.6 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 10.6 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סידן 11.7 מ״ג 69.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 72.5 מ״ג 434.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
שי-לי ליפא
X

3 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מוציאים את שוקי העוף מהמקרר כחצי שעה לפני ההכנה.
  2. שוטפים את העוף במים קרים ומייבשים היטב בנייר סופג.
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות
  4. חותכים תפוחי אדמה לעיגולים בעובי 2 ס”מ ומטגנים בסיר עם שמן עמוק, עד שתפוחי האדמה זהובים. ממליחים בנדיבות.
  5. מחממים סיר אחר על כיריים, שיכול להיכנס לתנור, על אש גבוהה, מוסיפים 3 כפות שמן קנולה, עוף ובצל ומטגנים כ-3 דקות מכל צד, עד שהעוף והבצל זהובים.
  6. מניחים מעליהם תפוחי אדמה מטוגנים, יוצקים מים חמים ויין לבן, מוסיפים עלי דפנה ומביאים לרתיחה. מכסים ומעבירים לתנור לשעתיים.
  7. אפשר לוותר על התנור ולבשל את הסופריטו כשעה על הכיריים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סופריטו עוף ותפוחי אדמה עשיר וביתי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות