סורבה פירות יער חמצמץ ומרענן
להכין סורבה בבית זה קל! מתכון לסורבה פירות יער חמצמצים עם דבש שמוסיף את המתיקות בדיוק כמו שאנחנו אוהבים. לסיום ארוחה דשנה או לפינוק כיפי באמצע היום
להכין סורבה בבית זה קל! מתכון לסורבה פירות יער חמצמצים עם דבש שמוסיף את המתיקות בדיוק כמו שאנחנו אוהבים. לסיום ארוחה דשנה או לפינוק כיפי באמצע היום
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 142.1 קק״ל 568.6 קק״לפחמימות 36.5 גרם 145.8 גרםשומן 0.1 גרם 0.4 גרםנתרן 0.5 מ״ג 2.0 מ״גחלבון 0.6 גרם 2.3 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.4 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 11.0 מ״ג 44.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.3 מ״גאשלגן 44.8 מ״ג 179.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 5 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות142
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 142.1 קק״ל 568.6 קק״לפחמימות 36.5 גרם 145.8 גרםשומן 0.1 גרם 0.4 גרםנתרן 0.5 מ״ג 2.0 מ״גחלבון 0.6 גרם 2.3 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.4 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 11.0 מ״ג 44.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.3 מ״גאשלגן 44.8 מ״ג 179.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 142 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
הגשה
-
1 חופן אוכמניות טריות
אופן הכנה
- מכניסים את כל הרכיבים לתוך מיכל Power Nutri Bowl לפי הסדר שבו הם רשומים ומתקינים את מכלול הלהבים.
- בוחרים בתוכנית BOWL ובמקביל מסובבים את כנפי הערבול נגד כיוון השעון בזמן פעולת הערבול עד לסיום התוכנית.
- מוציאים את הלהבים מהמיכל לאחר הערבול.
- אם רוצים סורבה רך - מוזגים מיד לקערה ומגישים בליווי אוכמניות טריות.
- אם רוצים סורבה יציב במרקם גלידה - מעבירים תחילה לקופסה ומקפיאים למשך 3 שעות לפחות.
- יוצרים כדורים בעזרת כף גלידה מחוממת במים רותחים ומגישים.
אופן הכנה
- מכניסים את כל הרכיבים לתוך מיכל Power Nutri Bowl לפי הסדר שבו הם רשומים ומתקינים את מכלול הלהבים.
- בוחרים בתוכנית BOWL ובמקביל מסובבים את כנפי הערבול נגד כיוון השעון בזמן פעולת הערבול עד לסיום התוכנית.
- מוציאים את הלהבים מהמיכל לאחר הערבול.
- אם רוצים סורבה רך - מוזגים מיד לקערה ומגישים בליווי אוכמניות טריות.
- אם רוצים סורבה יציב במרקם גלידה - מעבירים תחילה לקופסה ומקפיאים למשך 3 שעות לפחות.
- יוצרים כדורים בעזרת כף גלידה מחוממת במים רותחים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (11)
אפשר להכין במעבד מזון רגיל?
היי אלישבע, יתכן שאפשר, תלוי באיכותו
יש אפשרות להמיר את הסוכר במשהו אחר? (למי שלא יכול לאכול סוכר)
ניתן להמיר את הסוכר בממתיק מלאכותי.
קטגוריות
- גלידות וארטיקים
- מותק של קינוחים
- מתכונים ב-10 דקות
- מתכונים בריאים
- מתכונים דיאטטיים
- מתכונים טבעוניים
- מתכונים ללא גלוטן
- מתכונים ללא לקטוז
- מתכונים עד 5 מצרכים
- מתכונים צמחוניים
- מתכונים קלים
- נינג'ה בעשר דקות
- נינג'ה פאואר - CB103
- עולם ה- NINJA
- צמחוני וטבעוני
- קינוחי פרווה
- קינוחים
- קינוחים אישיים
- קינוחים בכוסות
- קינוחים טבעוניים
- קינוחים ללא גלוטן