-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 221.2 קק״ל 2211.7 קק״לפחמימות 12.6 גרם 126.0 גרםשומן 17.6 גרם 176.3 גרםנתרן 64.5 מ״ג 644.6 מ״גחלבון 1.7 גרם 17.2 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 9.2 גרם 91.5 גרםכולסטרול 39.5 מ״ג 395.0 מ״גסידן 13.7 מ״ג 136.7 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 2.4 מ״ג 24.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-45 דק׳
-
קלוריות221
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 221.2 קק״ל 2211.7 קק״לפחמימות 12.6 גרם 126.0 גרםשומן 17.6 גרם 176.3 גרםנתרן 64.5 מ״ג 644.6 מ״גחלבון 1.7 גרם 17.2 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 9.2 גרם 91.5 גרםכולסטרול 39.5 מ״ג 395.0 מ״גסידן 13.7 מ״ג 136.7 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 2.4 מ״ג 24.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
מתכון כזה כיפי ומרשים שאתם פשוט חייבים להכין אותו! סושי שוקולד שמכינים מעוגיות אוריאו שוקולדיות, עם המלית הלבנה והמתוקה שלהן וגבינת מסקרפונה נהדרת. משתמשים בשקית הזיפר סליידר להכנת דף ה”סושי” והכל הופך לפשוט יותר. רוצו להכין!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-45 דק׳ | קלוריות 221 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
סושי אוריאו
-
1 חבילה עוגיות אוראו
-
100 גרם חמאהמומסת
-
150 גרם גבינת מסקרפונהאו גבינת שמנת אחרת
-
1 כף אבקת סוכר
אופן הכנה
- מפרידים את המלית הלבנה מעוגיות האוריאו ושמים אותה בקערת מיקסר.
- מכינים את דף העוגיות: באמצעות כותש או בלנדר, טוחנים את העוגיות לפירורים דקים ומעבירים לקערה נוספת.
- מוסיפים לפירורי העוגיות את החמאה המומסת ושתי כפות מגבינת המסקרפונה ומערבבים היטב.
- מכניסים את התערובת לשקית זיפר סליידר - סנו סושי, מרדדים במערוך לעובי אחיד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
- מכינים את המלית: מוסיפים לקערת המיקסר, בה יש את המלית שהופרדה מהעוגיות, את יתר גבינת השמנת ואבקת הסוכר ומקציפים לקבלת קרם יציב.
- מוציאים את שקית הזיפר סליידר מהמקרר, גוזרים מסביב ומחלצים את דף העוגיות.
- מורחים את המלית על דף העוגיות ומגלגלים לגליל, עוטפים את הגליל בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה לפחות, לצורך התייצבות.
- פורסים את הגליל לפרוסות ומגישים.
אופן הכנה
- מפרידים את המלית הלבנה מעוגיות האוריאו ושמים אותה בקערת מיקסר.
- מכינים את דף העוגיות: באמצעות כותש או בלנדר, טוחנים את העוגיות לפירורים דקים ומעבירים לקערה נוספת.
- מוסיפים לפירורי העוגיות את החמאה המומסת ושתי כפות מגבינת המסקרפונה ומערבבים היטב.
- מכניסים את התערובת לשקית זיפר סליידר - סנו סושי, מרדדים במערוך לעובי אחיד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
- מכינים את המלית: מוסיפים לקערת המיקסר, בה יש את המלית שהופרדה מהעוגיות, את יתר גבינת השמנת ואבקת הסוכר ומקציפים לקבלת קרם יציב.
- מוציאים את שקית הזיפר סליידר מהמקרר, גוזרים מסביב ומחלצים את דף העוגיות.
- מורחים את המלית על דף העוגיות ומגלגלים לגליל, עוטפים את הגליל בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה לפחות, לצורך התייצבות.
- פורסים את הגליל לפרוסות ומגישים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
איך אני יכולה להפוך את זה לפרווה?
קצת בעייתי, דורשת גבינת שמנת טבעונית ומחמאה, יכול לצאת פחות טעים באופן משמעותי
כמה אוריאו יש בחבילה?
16 עוגיות