-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 3075.7 קק״ל 12302.8 קק״לפחמימות 186.7 גרם 746.6 גרםשומן 304.6 גרם 1218.3 גרםנתרן 1955.3 מ״ג 7821.1 מ״גחלבון 27.3 גרם 109.4 גרםסיבים תזונתיים 5.6 גרם 22.3 גרםשומן רווי 28.1 גרם 112.4 גרםכולסטרול 44.4 מ״ג 177.5 מ״גסידן 111.3 מ״ג 445.3 מ״גברזל 5.6 מ״ג 22.5 מ״גאשלגן 511.9 מ״ג 2047.4 מ״גאבץ 4.5 מ״ג 17.8 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 30 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות3076
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 3075.7 קק״ל 12302.8 קק״לפחמימות 186.7 גרם 746.6 גרםשומן 304.6 גרם 1218.3 גרםנתרן 1955.3 מ״ג 7821.1 מ״גחלבון 27.3 גרם 109.4 גרםסיבים תזונתיים 5.6 גרם 22.3 גרםשומן רווי 28.1 גרם 112.4 גרםכולסטרול 44.4 מ״ג 177.5 מ״גסידן 111.3 מ״ג 445.3 מ״גברזל 5.6 מ״ג 22.5 מ״גאשלגן 511.9 מ״ג 2047.4 מ״גאבץ 4.5 מ״ג 17.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 3076 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סיגרים
-
1 בצל בינוני
-
250 גרם אנטריקוט טחון
-
5 זיתי קלמטה בינוניים
-
2 פרוסות לימון כבוש
-
1 כפית כמון טחון
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 צנצנת אריסה
-
1 חבילה עלי סיגר
טיגון
-
1 ליטר שמן קנולה
טחינה חריפה
-
1 כוס טחינה גולמית
-
1/2 כוס מים קרים
-
2 פלפלי צ'ילי אדומים בינוניים
-
2 שיני שום
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 צרור כוסברה
אופן הכנה
- קוצצים דק את הבצל. מחממים שמן קנולה במחבת ומטגנים את הבצל עד לשקיפות.
- מוסיפים את האנטריקוט הטחון ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו.
- קוצצים את זיתי הקלמטה ואת הלימון הכבוש, ומוסיפים למחבת עם כמון, מלח ופלפל. מורידים מהאש ומצננים.
- ממלאים את הסיגרים: פורשים את עלי הסיגר על משטח העבודה, ובעזרת האצבעות מרטיבים את קצותיהם במים. שמים במרכז עלה הסיגר 3 כפות מילוי, כף אריסה, ומגלגלים לסיגר דק ודחוס.
- מחממים במחבת שמן קנולה לטיגון חצי עמוק. מטגנים את הסיגרים עד שמשחימים, מוציאים לנייר סופג.
- מכינים את הטחינה: שמים את כל מרכיבי הטחינה מלבד המים במעבד מזון, מעבדים למחית חלקה ומוסיפים מים קרים עד הגעה לסמיכות הרצויה.
- מגישים: חוצים את הסיגרים לחצי, מסדרים על צלחת הגשה ומזלפים טחינת פלפלים מעל.
אופן הכנה
- קוצצים דק את הבצל. מחממים שמן קנולה במחבת ומטגנים את הבצל עד לשקיפות.
- מוסיפים את האנטריקוט הטחון ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו.
- קוצצים את זיתי הקלמטה ואת הלימון הכבוש, ומוסיפים למחבת עם כמון, מלח ופלפל. מורידים מהאש ומצננים.
- ממלאים את הסיגרים: פורשים את עלי הסיגר על משטח העבודה, ובעזרת האצבעות מרטיבים את קצותיהם במים. שמים במרכז עלה הסיגר 3 כפות מילוי, כף אריסה, ומגלגלים לסיגר דק ודחוס.
- מחממים במחבת שמן קנולה לטיגון חצי עמוק. מטגנים את הסיגרים עד שמשחימים, מוציאים לנייר סופג.
- מכינים את הטחינה: שמים את כל מרכיבי הטחינה מלבד המים במעבד מזון, מעבדים למחית חלקה ומוסיפים מים קרים עד הגעה לסמיכות הרצויה.
- מגישים: חוצים את הסיגרים לחצי, מסדרים על צלחת הגשה ומזלפים טחינת פלפלים מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן