בואו נפליג! סירות לחמנייה במילוי שקשוקה
מרק בלחם כבר כולם מכירים, אבל סירות לחמנייה במילוי שקשוקה עדיין לא טעמתם. רחלי קרוט עם מתכון מיוחד שישדרג את ארוחות הערב שלכם
מרק בלחם כבר כולם מכירים, אבל סירות לחמנייה במילוי שקשוקה עדיין לא טעמתם. רחלי קרוט עם מתכון מיוחד שישדרג את ארוחות הערב שלכם
- רחלי קרוט
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 471.5 קק״ל 1886.0 קק״לפחמימות 22.2 גרם 88.7 גרםסוכר 18.4 גרם 73.7 גרםשומן 32.2 גרם 128.8 גרםנתרן 2164.3 מ״ג 8657.1 מ״גחלבון 24.0 גרם 96.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 5.4 גרם 21.4 גרםכולסטרול 301.0 מ״ג 1204.1 מ״גסידן 42.6 מ״ג 170.3 מ״גברזל 1.0 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 145.6 מ״ג 582.5 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.7 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות472
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 471.5 קק״ל 1886.0 קק״לפחמימות 22.2 גרם 88.7 גרםסוכר 18.4 גרם 73.7 גרםשומן 32.2 גרם 128.8 גרםנתרן 2164.3 מ״ג 8657.1 מ״גחלבון 24.0 גרם 96.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 5.4 גרם 21.4 גרםכולסטרול 301.0 מ״ג 1204.1 מ״גסידן 42.6 מ״ג 170.3 מ״גברזל 1.0 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 145.6 מ״ג 582.5 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 472 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 לחמנייה מוארכת בינוניותאו לחמניות עגולות או לחמניות חלה
-
4 כפות שמן זית
-
2 צנצנות רוטב שקשוקהלחצו על שם המצרך לרכישה
-
150 גרם גבינה בולגריתאו גבינת פטה
-
100 גרם גבינה צהובה 28%לא חובה
-
4 ביצים L
-
1/4 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
10 עלי בזיליקום
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מרוקנים את פנים הלחמניות ומורחים בעזרת מברשת את דפנות הלחמנייה (מבפנים) בשמן זית. מניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה.
- אופים במשך 10 דקות.
- ממלאים כל לחמנייה ברוטב לשקשוקה עד 3/4 מגובהה ושוברים מעל ביצה.
- מפזרים גבינה בולגרית וגבינה צהובה, מסביב לחלמון, ומתבלים במלח ופלפל שחור.
- מחזירים לתנור ואופים עד שהחלבון של הביצה הופך משקוף ללבן.
- מפזרים מעל בזיליקום קצוץ ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מרוקנים את פנים הלחמניות ומורחים בעזרת מברשת את דפנות הלחמנייה (מבפנים) בשמן זית. מניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה.
- אופים במשך 10 דקות.
- ממלאים כל לחמנייה ברוטב לשקשוקה עד 3/4 מגובהה ושוברים מעל ביצה.
- מפזרים גבינה בולגרית וגבינה צהובה, מסביב לחלמון, ומתבלים במלח ופלפל שחור.
- מחזירים לתנור ואופים עד שהחלבון של הביצה הופך משקוף ללבן.
- מפזרים מעל בזיליקום קצוץ ומגישים.
הערות
- ניתן להכין את הלחמניות, אחרי האפייה עם הביצים ולשמור במקרר. לפני ההגשה מכניסים לתנור ל-5 דקות ומגישים
- אם אתם אוהבים אוכל קצת פיקנטי אפשר לפזר מעל מעט צ'ילי גרוס
- לא אוהבים בזיליקום? אפשר לוותר
הערות
- ניתן להכין את הלחמניות, אחרי האפייה עם הביצים ולשמור במקרר. לפני ההגשה מכניסים לתנור ל-5 דקות ומגישים
- אם אתם אוהבים אוכל קצת פיקנטי אפשר לפזר מעל מעט צ'ילי גרוס
- לא אוהבים בזיליקום? אפשר לוותר
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן