סלט ירוקים ותפוחים בקראנצ’ דפי אורז
סלט ירוקים עם טריק קל שיוסיף פריכות לסלט ויהפוך אותו לעשיר ומגניב הרבה יותר. דפי האורז יספגו את הטעמים של הרוטב ויהיו טעימים בטירוף!
סלט ירוקים עם טריק קל שיוסיף פריכות לסלט ויהפוך אותו לעשיר ומגניב הרבה יותר. דפי האורז יספגו את הטעמים של הרוטב ויהיו טעימים בטירוף!
- ניצן סוסיד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 120.6 קק״ל 602.8 קק״לפחמימות 20.8 גרם 104.0 גרםשומן 1.3 גרם 6.4 גרםנתרן 73.8 מ״ג 369.1 מ״גחלבון 2.7 גרם 13.6 גרםסיבים תזונתיים 6.9 גרם 34.5 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 50.5 מ״ג 252.3 מ״גברזל 1.6 מ״ג 8.2 מ״גאשלגן 331.3 מ״ג 1656.5 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות121
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 120.6 קק״ל 602.8 קק״לפחמימות 20.8 גרם 104.0 גרםשומן 1.3 גרם 6.4 גרםנתרן 73.8 מ״ג 369.1 מ״גחלבון 2.7 גרם 13.6 גרםסיבים תזונתיים 6.9 גרם 34.5 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 50.5 מ״ג 252.3 מ״גברזל 1.6 מ״ג 8.2 מ״גאשלגן 331.3 מ״ג 1656.5 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 121 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
2 ראשי חסה לאליקחתוכים גס
-
1/4 כרוב לבן בינוניפרוס לרצועות דקות
-
2 גבעולי בצל ירוקקצוצים
-
1 תפוח עץ אדום בינונינקי מליבה ופרוס לפרוסות דקות
-
1 סלסילה פטריות שמפיניוןפרוסות דק
-
1 בצל סגול בינוניפרוס דק
-
200 גרם עגבניות שריצבעוניות חצויות
-
5 יחידות דפי אורזמזרח מערב
רוטב
-
1/3 בקבוק רוטב לסלט עם למון גראסמזרח מערב
אופן הכנה
- מחממים תנור ל200 מעלות.
- מכינים את דפי האורז: טובלים את דפי האורז למשך חמש שניות במים קרים ומניחים על מגש מרופד בנייר אפייה.
- מרססים בספריי שמן את דפי האורז ואופים כ-10 דקות.
- מערבבים את מרכיבי הסלט, מוזגים מעל את רוטב הלמון גראס,מפוררים מעל את הקראנצ’ דפי אורז שאפינו בתנור ובתיאבון!
אופן הכנה
- מחממים תנור ל200 מעלות.
- מכינים את דפי האורז: טובלים את דפי האורז למשך חמש שניות במים קרים ומניחים על מגש מרופד בנייר אפייה.
- מרססים בספריי שמן את דפי האורז ואופים כ-10 דקות.
- מערבבים את מרכיבי הסלט, מוזגים מעל את רוטב הלמון גראס,מפוררים מעל את הקראנצ’ דפי אורז שאפינו בתנור ובתיאבון!
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
לא ממליצה לאכול פיטריות שלא עברו בישול או חימום
היי אביבה, בנוגע לדברים כאלה יש צורך להתייעץ עם תזונאית