חוגגים את הקיץ: סלט ירוק עם אגוזים ופירות העונה בכלום עבודה!
סלט ירוק רענן וקיצי בעשר דקות הכנה - סלט של עלים ירוקים, תאנים ואפרסקים, אגוזים וגבינת מוצרלה, ברוטב שתרצו לאמץ לכל סלט מהיום והלאה!
סלט ירוק רענן וקיצי בעשר דקות הכנה - סלט של עלים ירוקים, תאנים ואפרסקים, אגוזים וגבינת מוצרלה, ברוטב שתרצו לאמץ לכל סלט מהיום והלאה!
- מלי זיידמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 332.2 קק״ל 1993.0 קק״לפחמימות 12.7 גרם 76.3 גרםשומן 27.7 גרם 166.5 גרםנתרן 490.9 מ״ג 2945.5 מ״גחלבון 9.5 גרם 56.8 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 17.1 גרםשומן רווי 5.9 גרם 35.6 גרםכולסטרול 14.8 מ״ג 88.5 מ״גסידן 239.2 מ״ג 1434.9 מ״גברזל 1.4 מ״ג 8.6 מ״גאשלגן 331.6 מ״ג 1989.7 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 7.6 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות332
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 332.2 קק״ל 1993.0 קק״לפחמימות 12.7 גרם 76.3 גרםשומן 27.7 גרם 166.5 גרםנתרן 490.9 מ״ג 2945.5 מ״גחלבון 9.5 גרם 56.8 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 17.1 גרםשומן רווי 5.9 גרם 35.6 גרםכולסטרול 14.8 מ״ג 88.5 מ״גסידן 239.2 מ״ג 1434.9 מ״גברזל 1.4 מ״ג 8.6 מ״גאשלגן 331.6 מ״ג 1989.7 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 7.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 332 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 חבילות עלי רוקטשטופים (אפשר גם מיקס עלי בייבי או חסה במקום)
-
1 אפרסק גדולחתוך לשמיניות
-
4 יחידות תאנים טריות
-
150 גרם גבינת מוצרלה
-
100 גרם אגוזי פקאןקלויים ומומלחים
רוטב
-
6 כפות שמן זית
-
3 כפות חומץ בלסמי
-
1 שן שוםכתושה
-
2 כפות דבש
-
1 כפית חרדל דיז’ון
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- בקערה גדולה מערבבים את עלי הרוקט עם פרוסות האפרסק והתאנה.
- מכינים את הרוטב: בצנצנת קטנה מערבבים את שמן הזית, חומץ בלסמי, השום הכתוש, הדבש, המלח, הפלפל והחרדל.
- שופכים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב.
- קורעים את המוצרלה בידיים ומוסיפים לסלט.
- רגע לפני ההגשה מוסיפים גם את האגוזים הקלויים. בתיאבון!
אופן הכנה
- בקערה גדולה מערבבים את עלי הרוקט עם פרוסות האפרסק והתאנה.
- מכינים את הרוטב: בצנצנת קטנה מערבבים את שמן הזית, חומץ בלסמי, השום הכתוש, הדבש, המלח, הפלפל והחרדל.
- שופכים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב.
- קורעים את המוצרלה בידיים ומוסיפים לסלט.
- רגע לפני ההגשה מוסיפים גם את האגוזים הקלויים. בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
הסלט בול לקיץ הישראלי
קטגוריות
- אוכל איטלקי
- ארוחה בריאה
- ארוחה חגיגית
- ארוחה חלבית
- ארוחה מהירה
- ארוחה קלילה
- ארוחות בוקר
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת שישי בערב
- בראנץ'
- מנות ראשונות
- מסיבת יום הולדת
- מסיבת רווקות
- מתכוני חגים
- מתכוני עמים ועדות
- מתכוני שבועות
- מתכונים ב-10 דקות
- מתכונים לראש השנה
- מתכונים לשבת
- מתכונים עד 5 מצרכים
- מתכונים צמחוניים
- מתכונים קלים
- סלטים
- סלטים קרים