-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2110.4 קק״ל 2110.4 קק״לפחמימות 329.2 גרם 329.2 גרםשומן 243.2 גרם 243.2 גרםנתרן 2601.7 מ״ג 2601.7 מ״גחלבון 190.6 גרם 190.6 גרםסיבים תזונתיים 159.1 גרם 159.1 גרםשומן רווי 140.5 גרם 140.5 גרםכולסטרול 252.5 מ״ג 252.5 מ״גסידן 475.0 מ״ג 475.0 מ״גברזל 147.1 מ״ג 147.1 מ״גאשלגן 2408.8 מ״ג 2408.8 מ״גאבץ 141.5 מ״ג 141.5 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות2110
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2110.4 קק״ל 2110.4 קק״לפחמימות 329.2 גרם 329.2 גרםשומן 243.2 גרם 243.2 גרםנתרן 2601.7 מ״ג 2601.7 מ״גחלבון 190.6 גרם 190.6 גרםסיבים תזונתיים 159.1 גרם 159.1 גרםשומן רווי 140.5 גרם 140.5 גרםכולסטרול 252.5 מ״ג 252.5 מ״גסידן 475.0 מ״ג 475.0 מ״גברזל 147.1 מ״ג 147.1 מ״גאשלגן 2408.8 מ״ג 2408.8 מ״גאבץ 141.5 מ״ג 141.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 2110 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב
-
1/4 כוס שמן קנולהאו שמן זית
-
1 כפית שמן שומשום
-
1/4 כוס רוטב סויה
-
2 כפות דבשנוזלי
-
3 כפות מיץ לימוןאו פחות לפי הטעם
-
1/2 פלפל צ’ילי אדוםקצוץ קטן (או פלפל שלם, אם אתם אוהבי חריף)
-
1 כף שורש ג’ינג’רקצוץ
-
2 שיני שוםכתושות
סלט
-
1 חבילה אטריות ביציםמבושלות במים, לפי הוראות היצרן
-
2 גזרים גדוליםחתוכים למקלות דקים
-
1/4 כרוב סגולחתוך דק
-
חתוכים למקלות דקים
-
חתוך לרצועות דקות
-
1 חופן כוסברהקצוצה
-
1 חופן נענעקצוצה
-
3/4 כוס בוטנים קלוייםקצוצים גס
-
1 חבילה סנו סושי – שקיות זיפר
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה ומעבירים לסנו סושי - שקיות זיפר L.
- מכניסים את האטריות המבושלות לשקית עם הרוטב ומוציאים ממנה את האוויר.
- סוגרים את השקית ומעסים קלות את האטריות עם הרוטב.
- מעבירים את שקית הזיפר להשרייה במשך כ-60 דקות במקרר.
- לאחר ההשרייה, שופכים לקערה את האטריות והרוטב.
- מוסיפים גם את הירקות, את עשבי התיבול ואת הבוטנים ומערבבים היטב.
- מעבירים לצלחת הגשה ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה ומעבירים לסנו סושי - שקיות זיפר L.
- מכניסים את האטריות המבושלות לשקית עם הרוטב ומוציאים ממנה את האוויר.
- סוגרים את השקית ומעסים קלות את האטריות עם הרוטב.
- מעבירים את שקית הזיפר להשרייה במשך כ-60 דקות במקרר.
- לאחר ההשרייה, שופכים לקערה את האטריות והרוטב.
- מוסיפים גם את הירקות, את עשבי התיבול ואת הבוטנים ומערבבים היטב.
- מעבירים לצלחת הגשה ומגישים מיד.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
מתכון מדהים, יצא מעולה
אפשר להשתמש באטריות אחרות למשל אטריות מאורז?
כן אפשר.
25 כפיות דבש?
2 כפות דבש, כפי המופיע בסרטון. המתכון תוקן.