-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 216.9 קק״ל 867.4 קק״לפחמימות 17.9 גרם 71.7 גרםשומן 14.2 גרם 56.7 גרםנתרן 755.9 מ״ג 3023.7 מ״גחלבון 5.4 גרם 21.7 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.7 גרםשומן רווי 2.1 גרם 8.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 35.3 מ״ג 141.1 מ״גברזל 1.9 מ״ג 7.4 מ״גאשלגן 376.7 מ״ג 1506.9 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.8 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 25 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות217
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 216.9 קק״ל 867.4 קק״לפחמימות 17.9 גרם 71.7 גרםשומן 14.2 גרם 56.7 גרםנתרן 755.9 מ״ג 3023.7 מ״גחלבון 5.4 גרם 21.7 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.7 גרםשומן רווי 2.1 גרם 8.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 35.3 מ״ג 141.1 מ״גברזל 1.9 מ״ג 7.4 מ״גאשלגן 376.7 מ״ג 1506.9 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 217 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
1 יחידה פפאיה ירוקה
-
1 כוס שעועית ירוקה טרייהאו אפונה שלג
-
1 כוס נבטים סיניים
-
1 כוס עגבניות שריחצויות
רוטב
-
2 שיני שוםקצוצות
-
4 כפות מיץ לימון
-
2 כפות סוכר דקליםמזרח מערבמגורר
-
2 כפות מיריןמזרח מערב
-
2 כפות רוטב פונזומזרח מערב
-
2 כפות רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
2 כפות רוטב צ’ילי חריףמזרח מערב
הגשה
-
1/2 כוס אגוזי קשיו טבעיים
-
1/2 כוס בוטנים טבעיים
-
1/2 כוס אגוזי מלך
-
1 כף שמן קנולה
-
1/4 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מקלפים את הפאפיה ופורסים אותה לרצועות דקיקות בעזרת קולפן ג’וליינים או חותכים דק עם סכין.
- חולטים את השעועית הירוקה בסיר עם מים רותחים כ-2 דקות ומעבירים למסננת. חותכים כל תרמיל ל3.
- טורפים היטב את חומרי הרוטב בקערה.
- מניחים את הפאפיה בקערה, מוסיפים את הרוטב, האפונה, נבטי שעועית ועגבניות שרי ומערבבים היטב.
- במחבת רחבה קולים את האגוזים, הבוטנים והקשיו על חום נמוך-בינוני. מוסיפים כף שמן, מערבבים ומוסיפים את התבלינים. מעבירים לקערת הסלט ומגישים.
אופן הכנה
- מקלפים את הפאפיה ופורסים אותה לרצועות דקיקות בעזרת קולפן ג’וליינים או חותכים דק עם סכין.
- חולטים את השעועית הירוקה בסיר עם מים רותחים כ-2 דקות ומעבירים למסננת. חותכים כל תרמיל ל3.
- טורפים היטב את חומרי הרוטב בקערה.
- מניחים את הפאפיה בקערה, מוסיפים את הרוטב, האפונה, נבטי שעועית ועגבניות שרי ומערבבים היטב.
- במחבת רחבה קולים את האגוזים, הבוטנים והקשיו על חום נמוך-בינוני. מוסיפים כף שמן, מערבבים ומוסיפים את התבלינים. מעבירים לקערת הסלט ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן