סלט אחד שהוא ארוחה שלמה: סלט קינואה וסלמון בסגנון אסיאתי
מתכון ב-6 שלבים פשוטים לסלט אסייתי הכי כיף שיש לכל שעה ביום, סלט קינואה עם ברוקומיני, כרוב אדום ופולי סויה בסגנון אסיאתי מתקתק וחמוץ
מתכון ב-6 שלבים פשוטים לסלט אסייתי הכי כיף שיש לכל שעה ביום, סלט קינואה עם ברוקומיני, כרוב אדום ופולי סויה בסגנון אסיאתי מתקתק וחמוץ
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 289.4 קק״ל 1157.5 קק״לפחמימות 25.8 גרם 103.0 גרםסוכר 11.1 גרם 44.4 גרםשומן 11.8 גרם 47.3 גרםנתרן 1293.8 מ״ג 5175.1 מ״גחלבון 20.9 גרם 83.5 גרםסיבים תזונתיים 6.2 גרם 24.6 גרםשומן רווי 1.3 גרם 5.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 106.4 מ״ג 425.6 מ״גברזל 4.0 מ״ג 16.0 מ״גאשלגן 709.6 מ״ג 2838.5 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 4.2 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות289
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 289.4 קק״ל 1157.5 קק״לפחמימות 25.8 גרם 103.0 גרםסוכר 11.1 גרם 44.4 גרםשומן 11.8 גרם 47.3 גרםנתרן 1293.8 מ״ג 5175.1 מ״גחלבון 20.9 גרם 83.5 גרםסיבים תזונתיים 6.2 גרם 24.6 גרםשומן רווי 1.3 גרם 5.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 106.4 מ״ג 425.6 מ״גברזל 4.0 מ״ג 16.0 מ״גאשלגן 709.6 מ״ג 2838.5 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 4.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 289 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כוס קינואהלבנה או אדומה
-
2 כוסות מים
-
1/4 כפית מלח דק
-
200 גרם פילה דג סלמון
-
1/4 כרוב סגול בינוניחתוך דק
-
1 חבילה ברוקוליברוקומיני חתוך
-
1 פלפל אדום בינוניחתוך לרצועות דקות
-
1 גזר בינונימגורד או חתוך לרצועות דקות
-
1 כוס פולי סויה (אדממה)
רוטב
-
1/4 כוס רוטב סויה קלאסי קנור
-
2 כפות רוטב טריאקי קנור
-
1 כפית שמן שומשום
-
1 כף חומץ אורזאו מיץ לימון
-
3 גבעולי בצל ירוקקצוצים דק
-
1 חופן כוסברהקצוצה דק
-
1/4 כפית שבבי צ’ילי יבשלא חובה
הגשה
-
1 חופן שומשום
אופן הכנה
- שמים בסיר את הקינואה, המים והמלח ומביאים לרתיחה. מבשלים עוד 15 דקות, או עד שכל המים נספגים.
- מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הסלמון משני הצדדים עד שהוא מתחיל להזהיב. מצננים ומפוררים לחתיכות קטנות.
- מעבירים את הקינואה לקערת ערבוב גדולה, מערבבים כדי לאוורר ומצננים.
- מוסיפים לקערה את הירקות וחתיכות הסלמון ומערבבים.
- מכינים את הרוטב: שמים בקערה את הסויה, הטריאקי, שמן השומשום וחומץ האורז או מיץ לימון ומערבבים.
- מוסיפים את הרוטב לקערה, מוסיפים גם את הבצל הירוק והכוסברה ומערבבים היטב.
- מפזרים שומשום ומגישים.
אופן הכנה
- שמים בסיר את הקינואה, המים והמלח ומביאים לרתיחה. מבשלים עוד 15 דקות, או עד שכל המים נספגים.
- מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הסלמון משני הצדדים עד שהוא מתחיל להזהיב. מצננים ומפוררים לחתיכות קטנות.
- מעבירים את הקינואה לקערת ערבוב גדולה, מערבבים כדי לאוורר ומצננים.
- מוסיפים לקערה את הירקות וחתיכות הסלמון ומערבבים.
- מכינים את הרוטב: שמים בקערה את הסויה, הטריאקי, שמן השומשום וחומץ האורז או מיץ לימון ומערבבים.
- מוסיפים את הרוטב לקערה, מוסיפים גם את הבצל הירוק והכוסברה ומערבבים היטב.
- מפזרים שומשום ומגישים.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (0)
קטגוריות
- ארוחה בריאה
- ארוחה בריאה קנור
- ארוחה זולה
- ארוחה מהירה
- ארוחה מהירה קנור
- ארוחה משפחתית קנור
- ארוחה צמחונית קנור
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות בוקר
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת עשר
- ארוחת שבת בבוקר
- ארוחת שישי בערב
- בראנץ'
- מנות ראשונות
- מתכונים בריאים
- מתכונים טבעוניים
- מתכונים ללא לקטוז
- מתכונים צמחוניים
- מתכונים קלים
- סלטים
- סלטים קרים
- קטניות וחיטה
- תוספות