רקע ראש השנה

סלמון בתנור, אפוי ומתובל: מירי כהן מכינה קלאסיקה פשוטה ומנצחת

יש דרכים רבות להכין את הדג הקלאסי הזה, אבל זו אחת הטעימות: דג סלמון בתנור, אפוי עם תערובת של עשבי תיבול רעננים ופיצוחים
יש דרכים רבות להכין את הדג הקלאסי הזה, אבל זו אחת הטעימות: דג סלמון בתנור, אפוי עם תערובת של עשבי תיבול רעננים ופיצוחים
  • מירי כהן
שמרו
כשר
23 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    571
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 570.6 קק״ל 3423.7 קק״ל
    פחמימות 2.8 גרם 16.6 גרם
    שומן 43.4 גרם 260.2 גרם
    נתרן 8.1 מ״ג 48.8 מ״ג
    חלבון 40.6 גרם 243.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.7 גרם
    שומן רווי 6.3 גרם 37.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 20.6 מ״ג 123.8 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 78.6 מ״ג 471.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    571
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 570.6 קק״ל 3423.7 קק״ל
    פחמימות 2.8 גרם 16.6 גרם
    שומן 43.4 גרם 260.2 גרם
    נתרן 8.1 מ״ג 48.8 מ״ג
    חלבון 40.6 גרם 243.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.7 גרם
    שומן רווי 6.3 גרם 37.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 20.6 מ״ג 123.8 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 78.6 מ״ג 471.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור

מנה שתמיד מתקבלת בברכה אצלנו בבית: סלמון בתנור, עם תערובת עשבי תיבול טריים ופיצוחים. זו הדרך האהובה עליי להכנת הדג הזה ולדעתי, מגיע כבוד למנה עיקרית כזו מושלמת- שגם כל כך קלה להכנה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
מירי כהן
X

23 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

דג

תערובת עשבי תיבול


אופן הכנה

  1. מכניסים את כל החומרים למעבד מזון ומערבבים בפולסים קצרים, עד שנוצרת תערובת דקה.
  2. מורחים על נתח הסלמון השלם את כל תערובת עשבי התיבול, פלפל ומלח.
  3. מפזרים באמצע פס של פיצוחים.
  4. עוטפים בנייר אפייה, ולאחר מכן בנייר כסף.
  5. מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות, למשך 25-30 דקות.
קלאסית מנצחת: סלמון בתנור. צילום: אלון מסיקה
קלאסית מנצחת: סלמון בתנור. צילום: אלון מסיקה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלמון בתנור, אפוי ומתובל: מירי כהן מכינה קלאסיקה פשוטה ומנצחת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה אידה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות