סלמון צלוי בפונזו על אטריות אורז: ארוחה מלאה ב-10 דקות!

כשרעבים ומתחשק ארוחה מלאה בטעם אסייתי זה הפתרון: דג סלמון צלוי ברוטב פונזו מונח על אטריות אורז שקופות, והכל תוך 10 דקות בלבד!
כשרעבים ומתחשק ארוחה מלאה בטעם אסייתי זה הפתרון: דג סלמון צלוי ברוטב פונזו מונח על אטריות אורז שקופות, והכל תוך 10 דקות בלבד!
  • רותם ליברזון
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    275
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 274.5 קק״ל 1097.8 קק״ל
    פחמימות 155.5 גרם 622.0 גרם
    שומן 150.2 גרם 600.9 גרם
    נתרן 143.1 מ״ג 572.4 מ״ג
    חלבון 143.1 גרם 572.4 גרם
    סיבים תזונתיים 142.6 גרם 570.3 גרם
    שומן רווי 147.1 גרם 588.4 גרם
    כולסטרול 163.5 מ״ג 654.0 מ״ג
    סידן 144.4 מ״ג 577.6 מ״ג
    ברזל 142.0 מ״ג 568.0 מ״ג
    אשלגן 144.4 מ״ג 577.6 מ״ג
    אבץ 142.0 מ״ג 568.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    275
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 274.5 קק״ל 1097.8 קק״ל
    פחמימות 155.5 גרם 622.0 גרם
    שומן 150.2 גרם 600.9 גרם
    נתרן 143.1 מ״ג 572.4 מ״ג
    חלבון 143.1 גרם 572.4 גרם
    סיבים תזונתיים 142.6 גרם 570.3 גרם
    שומן רווי 147.1 גרם 588.4 גרם
    כולסטרול 163.5 מ״ג 654.0 מ״ג
    סידן 144.4 מ״ג 577.6 מ״ג
    ברזל 142.0 מ״ג 568.0 מ״ג
    אשלגן 144.4 מ״ג 577.6 מ״ג
    אבץ 142.0 מ״ג 568.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
רותם ליברזון
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מבשלים את אטריות האורז במים רותחים לפי הוראות היצרן ומסננים.
  2. מפלפלים וממליחים את נתחי הדג.
  3. ובמחבת חמה מאד צולים את הדגים למשך כ-3 דקות עם העור כלפי מטה.
  4. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לצלות דקה נוספת.
  5. כעת הופכים את הדג לצד השני וממשיכים לצלות במחבת למשך 2-3 דקות כדי לקבל השחמה נאה. הדג אמור להיות צלוי בצדדיו אך בפנים רך וורוד.
  6. מכינים את הרוטב: מרתיחים יחד במחבת את החמאה ורוטב הפונדו עד לקבלת רוטב שחום וריחני.
  7. מניחים בצלחת אטריות אורז ומעליהן נתח של דג. יוצקים 3 כפות גדושות מהרוטב מעל ומגישים עם ירק מבושל.

    סלמון צלוי בפונזו על איטריות אורז 2
    סלמון צלוי בפונזו על איטריות אורז. צילום: רותם ליברזון


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלמון צלוי בפונזו על אטריות אורז: ארוחה מלאה ב-10 דקות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות