סנדוויץ’ לבית הספר קצת אחר – כריך סלט טונה וטחינה
כריך משביע וטעים בחמש דקות עבודה לארוחת ביניים קלילה ומזינה לבית הספר - סלט טונה עם טחינה ומלפפון חמוץ, בלחם או לחמנייה שהילדים אוהבים
כריך משביע וטעים בחמש דקות עבודה לארוחת ביניים קלילה ומזינה לבית הספר - סלט טונה עם טחינה ומלפפון חמוץ, בלחם או לחמנייה שהילדים אוהבים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 196.4 קק״ל 589.3 קק״לפחמימות 2.0 גרם 6.1 גרםשומן 16.6 גרם 49.9 גרםנתרן 92.9 מ״ג 278.7 מ״גחלבון 11.0 גרם 33.0 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 8.3 גרםשומן רווי 2.6 גרם 7.7 גרםכולסטרול 13.4 מ״ג 40.3 מ״גסידן 45.0 מ״ג 134.9 מ״גברזל 2.6 מ״ג 7.9 מ״גאשלגן 164.7 מ״ג 494.1 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 4.0 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות196
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 196.4 קק״ל 589.3 קק״לפחמימות 2.0 גרם 6.1 גרםשומן 16.6 גרם 49.9 גרםנתרן 92.9 מ״ג 278.7 מ״גחלבון 11.0 גרם 33.0 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 8.3 גרםשומן רווי 2.6 גרם 7.7 גרםכולסטרול 13.4 מ״ג 40.3 מ״גסידן 45.0 מ״ג 134.9 מ״גברזל 2.6 מ״ג 7.9 מ״גאשלגן 164.7 מ״ג 494.1 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 4.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 196 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 קופסת שימורים טונה במיםכי זה יותר בריא מטונה בשמן
-
1/2 כוס טחינה גולמית
-
1 כף מיץ לימון
-
1/4 כוס מיםאולי קצת פחות, לפי הצורך
-
1 מלפפון חמוץ גדולחתוך פעמיים לאורכו ואז לקוביות קטנות
אופן הכנה
- מסננים את הטונה מהמים ומעבירים לקערה.
- בקערה נפרדת מערבבים את הטחינה עם הלימון והמים ומערבבים היטב לסמיכות הרצויה (לא סמיך מדי כי צריך לערבב עם הטונה).
- מוסיפים את הטחינה המוכנה לטונה.
- מוסיפים את המלפפון החמוץ ומערבבים היטב.
- מורחים על פרוסת לחם ומכסים בפרוסה נוספת או בלחמנייה ומתענגים.
- עוטפים בניילון נצמד ושומרים בקירור עד 3 ימים.
אופן הכנה
- מסננים את הטונה מהמים ומעבירים לקערה.
- בקערה נפרדת מערבבים את הטחינה עם הלימון והמים ומערבבים היטב לסמיכות הרצויה (לא סמיך מדי כי צריך לערבב עם הטונה).
- מוסיפים את הטחינה המוכנה לטונה.
- מוסיפים את המלפפון החמוץ ומערבבים היטב.
- מורחים על פרוסת לחם ומכסים בפרוסה נוספת או בלחמנייה ומתענגים.
- עוטפים בניילון נצמד ושומרים בקירור עד 3 ימים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן