באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

ספגטי וכדורי בשר ברוטב עגבניות

איזה ילד לא אוהב ספגטי וכדורי בשר ברוטב עגבניות? המנה הפופולרית שילדים הכי אוהבים בהכנה קצרה וקלה שדורשת רק מכשיר אחד. תתכוננו לארוחת צהריים מהחלומות
איזה ילד לא אוהב ספגטי וכדורי בשר ברוטב עגבניות? המנה הפופולרית שילדים הכי אוהבים בהכנה קצרה וקלה שדורשת רק מכשיר אחד. תתכוננו לארוחת צהריים מהחלומות
  • Ninja
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    418
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 417.5 קק״ל 2504.8 קק״ל
    פחמימות 30.3 גרם 182.0 גרם
    שומן 20.2 גרם 121.4 גרם
    נתרן 983.5 מ״ג 5901.0 מ״ג
    חלבון 26.1 גרם 156.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 5.0 גרם 30.1 גרם
    כולסטרול 75.8 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 49.1 מ״ג 294.9 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 18.8 מ״ג
    אשלגן 333.6 מ״ג 2001.7 מ״ג
    אבץ 5.5 מ״ג 33.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    418
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 417.5 קק״ל 2504.8 קק״ל
    פחמימות 30.3 גרם 182.0 גרם
    שומן 20.2 גרם 121.4 גרם
    נתרן 983.5 מ״ג 5901.0 מ״ג
    חלבון 26.1 גרם 156.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 5.0 גרם 30.1 גרם
    כולסטרול 75.8 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 49.1 מ״ג 294.9 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 18.8 מ״ג
    אשלגן 333.6 מ״ג 2001.7 מ״ג
    אבץ 5.5 מ״ג 33.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
Ninja
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

כדורי בשר

ספגטי


אופן הכנה

  1. קולפים ומגררים את הבצל והשום על פומפייה ומערבבים היטב את כל מצרכי כדורי הבשר.
  2. מניחים את הסיר הקרמי במכשיר ומפעילים על מצב טיגון באויר חם ל-20 דקות (אין צורך לשנות את הטמפרטורה).
  3. בינתיים יוצרים כדורי בשר בגודל שאוהבים.
  4. אחרי 5 דקות כשהסיר חם מוסיפים שמן זית ומטגנים את כדורי הבשר מכל הצדדים עד הזהבה קלה. חשוב מדי פעם לפתוח את המכסה ולערבב כדי שכדורי הבשר יצרבו מכל הצדדים.
  5. מוסיפים מים, רוטב עגבניות, מלח ועלי בזיליקום ומערבבים ממש בעדינות.
  6. שוברים את הספגטי כדי שלא יהיה ארוך מדי, מוסיפים לרוטב עם הבשר ומערבבים בעדינות.
  7. סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ, מוודאים שכפתור הSEAL סגור ומפעילים למשך 2 דקות.
  8. לאחר שהזמן נגמר ממתינים 5 דקות במצב שמירת חום ורק אז פותחים.
  9. אם הפסטה עוד לא מוכנה, מאוד תלוי באיזה עובי ושל איזה חברה היא, פשוט מפעילים לעוד 2 דקות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ספגטי וכדורי בשר ברוטב עגבניות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

תגיות