ספגטי וכדורי בשר ברוטב עגבניות
איזה ילד לא אוהב ספגטי וכדורי בשר ברוטב עגבניות? המנה הפופולרית שילדים הכי אוהבים בהכנה קצרה וקלה שדורשת רק מכשיר אחד. תתכוננו לארוחת צהריים מהחלומות
איזה ילד לא אוהב ספגטי וכדורי בשר ברוטב עגבניות? המנה הפופולרית שילדים הכי אוהבים בהכנה קצרה וקלה שדורשת רק מכשיר אחד. תתכוננו לארוחת צהריים מהחלומות
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 417.5 קק״ל 2504.8 קק״לפחמימות 30.3 גרם 182.0 גרםשומן 20.2 גרם 121.4 גרםנתרן 983.5 מ״ג 5901.0 מ״גחלבון 26.1 גרם 156.6 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 7.6 גרםשומן רווי 5.0 גרם 30.1 גרםכולסטרול 75.8 מ״ג 455.0 מ״גסידן 49.1 מ״ג 294.9 מ״גברזל 3.1 מ״ג 18.8 מ״גאשלגן 333.6 מ״ג 2001.7 מ״גאבץ 5.5 מ״ג 33.3 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות418
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 417.5 קק״ל 2504.8 קק״לפחמימות 30.3 גרם 182.0 גרםשומן 20.2 גרם 121.4 גרםנתרן 983.5 מ״ג 5901.0 מ״גחלבון 26.1 גרם 156.6 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 7.6 גרםשומן רווי 5.0 גרם 30.1 גרםכולסטרול 75.8 מ״ג 455.0 מ״גסידן 49.1 מ״ג 294.9 מ״גברזל 3.1 מ״ג 18.8 מ״גאשלגן 333.6 מ״ג 2001.7 מ״גאבץ 5.5 מ״ג 33.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 418 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
כדורי בשר
ספגטי
-
2 צנצנות רוטב עגבניות מוכן
-
1/2 חבילה פסטה ספגטי
-
3 כוסות מים רותחיםאו 4 כוסות במידת הצורך
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 צרור בזיליקוםקצוץ דק
אופן הכנה
- קולפים ומגררים את הבצל והשום על פומפייה ומערבבים היטב את כל מצרכי כדורי הבשר.
- מניחים את הסיר הקרמי במכשיר ומפעילים על מצב טיגון באויר חם ל-20 דקות (אין צורך לשנות את הטמפרטורה).
- בינתיים יוצרים כדורי בשר בגודל שאוהבים.
- אחרי 5 דקות כשהסיר חם מוסיפים שמן זית ומטגנים את כדורי הבשר מכל הצדדים עד הזהבה קלה. חשוב מדי פעם לפתוח את המכסה ולערבב כדי שכדורי הבשר יצרבו מכל הצדדים.
- מוסיפים מים, רוטב עגבניות, מלח ועלי בזיליקום ומערבבים ממש בעדינות.
- שוברים את הספגטי כדי שלא יהיה ארוך מדי, מוסיפים לרוטב עם הבשר ומערבבים בעדינות.
- סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ, מוודאים שכפתור הSEAL סגור ומפעילים למשך 2 דקות.
- לאחר שהזמן נגמר ממתינים 5 דקות במצב שמירת חום ורק אז פותחים.
- אם הפסטה עוד לא מוכנה, מאוד תלוי באיזה עובי ושל איזה חברה היא, פשוט מפעילים לעוד 2 דקות.
אופן הכנה
- קולפים ומגררים את הבצל והשום על פומפייה ומערבבים היטב את כל מצרכי כדורי הבשר.
- מניחים את הסיר הקרמי במכשיר ומפעילים על מצב טיגון באויר חם ל-20 דקות (אין צורך לשנות את הטמפרטורה).
- בינתיים יוצרים כדורי בשר בגודל שאוהבים.
- אחרי 5 דקות כשהסיר חם מוסיפים שמן זית ומטגנים את כדורי הבשר מכל הצדדים עד הזהבה קלה. חשוב מדי פעם לפתוח את המכסה ולערבב כדי שכדורי הבשר יצרבו מכל הצדדים.
- מוסיפים מים, רוטב עגבניות, מלח ועלי בזיליקום ומערבבים ממש בעדינות.
- שוברים את הספגטי כדי שלא יהיה ארוך מדי, מוסיפים לרוטב עם הבשר ומערבבים בעדינות.
- סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ, מוודאים שכפתור הSEAL סגור ומפעילים למשך 2 דקות.
- לאחר שהזמן נגמר ממתינים 5 דקות במצב שמירת חום ורק אז פותחים.
- אם הפסטה עוד לא מוכנה, מאוד תלוי באיזה עובי ושל איזה חברה היא, פשוט מפעילים לעוד 2 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן